«Рятівник» (Черкаси) – «Черкаські козаки» – 6:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

22 Січня, 2023

22 січня 2023 року. 8 тур. Матч проходить без глядачів.

Перша ліга. «Рятівник» – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 6:2 (4:1)

Голи: Блонський (2, 9, 20), Кречик (15), автоголо суперника (5,8) – Прокопенко (7), Лукомський (12)

Попередження: Лукомський (Черкаські козаки)

Вдаліше матч почали студенти, які вже на першій хвилині зустрічі відкрили рахунок. Поки Козаки набирали ходу, у господарів зустрічі Безродний сильно пробиває по воротах із середньої дистанції і м’яч з рекошетом влітає у ворота – 2:0. Тільки почалася четверта хвилина зустрічі.

Черкаські козаки після пропущеного другого гола активізувалися і як результат Прокопенко скоротив відставання у рахунку. Тепер вже рятівників завів пропущений гол і вони посилили тиск на ворота опонентів. Активністю виділяються все той же Безродний і Блонський. Згодом вони організували у ворота Козаків два голи – 4:1. До перерви рахунок більше не змінювався.

На третій хвилині другого тайму Кречик у господарів скористався тим, що голкіпер Козаків вийшов далеко з воріт і перевага його команди зросла до чотирьох м’ячів – 5:1. Якби Черкаські козаки грали, як то кажуть, з вогником в очах, то можна було б говорити про те, що у них ще достатньо часу, щоб виправити ситуацію. Але станом на 16 хвилину зустрічі Козаки грають поки без особливого ентузіазму. Та все ж у середині другого тайму гостям вдається скористатися неузгодженістю голкіпера і захисника Рятівника і у гру повертається інтрига – 5:2. Та надія на врятування гри для Козаків сяяла не довго – Рятівник забиває вшосте – 6:2.

Завершальні три хвилини матчу Черкаські козаки атакували вп’ятьох, але забити хоча б ще один гол не вдалося.