ФК «Черкаси» – «Вектра» – 1:4. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

ФК «Черкаси» – «Вектра» (Черкаси) – 1:4 (1:1)

Голи: Гамалій (2) – Гріненко (12), Орел (17,18), Каймаков (20)

Попередження: Міхновський – Каймаков

Гра почалася з виходу Міхновського сам на сам з голкіпером Вектри Дяком – досвідчений страж воріт цю дуель виграв. Після цього моменту Вектра намагається взяти гру під свій контроль, але Черкаси демонструють свою рішучість позмагатися за перемогу. І згодом у господарів зустрічі проходить атака із влучним завершальним ударом Гамалія – 1:0. Через деякий час м’яч, після удару Каймакова з Вектри, перевірив на міць поперечину воріт Черкас. Загалом вектрівці розбігалися ближче до перерви, змушуючи суперника тримати оборону. А за 20 секунд до тієї перерви Вектра зрівнює рахунок – 1:1.

Друга половина зустрічі почалася з обміну атаками, а потім Вектра стала більше часу володіти м’ячем, а від того і частіше атакувати.  А на 17 хвилині територіальну та ігрову перевагу Вектри з інтервалом у 20 секунд підтверджують два голи, забиті Орлом. Тут варто зазначити, що у Черкас у цій грі через відсутність голкіпера, його функції виконував польовий гравець. Два голи від Орла стали наслідком невдалих дій воротаря.

Із 18-ої хвилини Черкаси переходять на гру з п’ятим і мають шанси забивати, але не реалізують їх. Натомість Вектра збільшує свій гольовий запас.

У підсумку Вектра здобула вольову перемогу і зберігає шанс поборотися за призове місце.