«Рятівник» – «Композит» – 7:2 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

12 Лютого, 2023

12 лютого 2023 року. 11  тур. Матч проходив без глядачів.

«Рятівник» (Черкаси) – «Композит» (Ватутіне) – 7:2 (5:1)

Голи: Касян (5), Блонський (9, 10, 11), Барчук (12,14), Кречик (24) – Пужанівський (6), Білоус (22)

Після поразки «Bakery» в 11 турі, в Рятівника з’явився шанс вийти на перше місце. Для цього їм потрібно перегравати ватутінську команду. З іншого боку Композит відзначається непоступливістю і характером.

Гру команди почали досить таки активно. Відчувається бойовий настрій на гру.

Першими рахунок відкрили рятівники. Через кілька хвилин Блонський закріпив попередній успіх – 2:0. Пропущені два голи змусили Композит вдатися до більш активних дій і згодом скорочує відставання у рахунку. Тепер вже Рятівник додає в активності і за короткий проміжок часу збільшує перевагу у рахунку до чотирьох голів – 5:1.

На старті другої половини зустрічі черкащани забивають шостий гол. Для Композита ситуація стає критичною, але команда рук не опускає – лідери команди Білоус і Погорілий ведуть своїх партнерів по команді вперед, змушуючи суперника захищатися. Рятівник стримавши наступальний натиск ватутінців знову переходять до атакувальних дій. Але суперник застосовує пресинг і не дає змоги черкащанам організувати гольову атаку.

До завершення гри шість хвилин. Рятівник виграє з різницею у п’ять голів. На майданчику на цю хвилину не відчувається чиєїсь переваги, хіба що на табло 6:1.

За чотири хвилини до фінальної сирени Композит починає атакувати вп’ятьох і згодом Білоусу вдається домогтися чергової зміни рахунку – 6:2. Далі було слово за Рятівником – влучний дальній удар Кречика поставив крапку у цьому матчі – 7:2.