Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Смілянщина» – «Патріот» (Сміла) -2:1

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

«Смілянщина» – «Патріот» (Сміла) – 2:1 (2:1)

Голи: Шурубура, Вечірній – Шепель

Смілянське «дербі» завершувало третій ігровий день у чемпіонаті області з футзалу і  очікувалося цікаве протистояння. Стартові хвилини гри продемонстрували велике бажання команд виграти, але забивши самим собі гол, вони дещо зіпсували собі настрій. «Смілянщина» після цього взяла маленьку паузу в атакувальних діях і дочекавшись помилки суперника збільшила свою перевагу до двох забитих голів. Маючи більш менш комфортну перевагу у рахунку, господарі зустрічі продовжували тиснути на ворота Хоменка, але той старався більше не допускати помилок. А згодом у «Патріота» проходить контратака, внаслідок якої Шепель скорочує відставання у рахунку до одного м’яча – 2:1.

Другу половину гри більш активніше почали вже гості гри. Хоча варто відзначити, що якихось високих швидкостей на майданчику не спостерігається і команди вдалися при завершенні атак до дальніх ударів. Загалом злагоджених дій з боку обох команд не спостерігається, хоча помітне бажання гравців закінчити зустріч із заліковими очками.

Коли гра перетнула екватор другого тайму матч пожвавішав.

На 19 хвилині гри голкіпер «Смілянщини» Шевченко вчасно виходить з воріт і рятує свою команду від неприємностей.  Поступово «градус» зустрічі зріс, але кількість гольових моментів особливо не збільшилась. Очікувано «Патріот» пішов на штурм воріт земляків вп’ятьох, але рахунок так більше і не змінився.