«Композит» – «Юність» – 3:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

17 Лютого, 2023

17 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

«Композит» (Ватутіне) – «Юність» (Черкаси) – 3:2 (2:1)

Голи:  Пужанівський (5), Микитенко (7,22) – Доненко (8, 23)

Попередження: Пужанівський, Гаврильченко (обидва – Композит)

У турнірній таблиці команди є сусідами по турнірній таблиці. Незалежно від результату цієї зустрічі вони і далі будуть поряд.

Активніше матч почали ватутінські футзалісти, але до організації якісної атаки дійти не вдалося. Юність тримає оборону і при першій нагоді адресує м’яч Доненку, який чатує біля штрафної Композита.

На третій хвилині у команди з Ватутіне пройшла атака з несподіваним для голкіпера черкащан ударом по воротах – 1:0.

Через хвилину Моторному з Юності не вистачило влучності, щоб зрівнювати рахунок. Далі була атака Композита у відповідь і покарання суперника за нереалізований перед цим гольовий момент – 2:0.

Пропустивши другий гол, дещо інертна до цього Юність додала в активності і згодом Доненко скорочує відставання у рахунку – 2:1. Цей гол додав впевненості черкащанам і їм вдається частіше атакувати. Ближче до перерви гра стала рівною і дещо втратила стрункість.

На старті другої половини зустрічі команди вдалися до швидкісних дій і при цьому з’явилося більше не точних передач.

На 15 хвилині активний Доненко мав шанс забивати, пробив дещо вище ватутінських воріт. Через хвилину вже в інший бік гостра атака із вивіреним пасом Білоуса, але голкіпер Юності був першим біля м’яча.

Станом на середину другого тайму можна говорити, що команди розбігалися, набрали темпу і постійно обмінюються атаками. Можливо десь у відсотковому відношенні більше атак у Юності.

На 20 хвилині у Композита Погрібний мав шанс забивати, але у простій ситуації не зумів влучити у ворота. Через хвилину Доненко не влучає у ворота. Композит відповів контрвипадом  ударом з флангу на яких голкіпер не очікував – 3:1. До завершення зустрічі у Юності було достатньо часу, щоб врятувати гру і для цього вони роблять все можливе.

За дві хвилини до завершення гри Доненко робить рахунок 3:2. Напруга на майданчику зростає.

У завершальні хвилини і секунди гри мали шанс відзначитися забитим голом як одна так і інша команда, але рахунок більше не змінювався.