ФК «Черкаси» – РДС – 4:5 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

Перша ліга.  ФК «Черкаси» – РДС (Михайлівка) – 4:5 (1:2)

Голи: Сергієнко (8), Поліщук (14, 24), Нізієнко (22) – Масоха (1,7), Дувняк (18), Погребняк (22), Костенко (22)

Попередження: Масоха (РДС)

Вилучення: Сергієнко (Черкаси)

Зустріч команди почали у своїх манерах – РДС поступово як пружина розкручуючись, а Черкаси атакуючи зі своїм голкіпером. Згодом михайлівська команда підтвердила свої лідерські позиції у турнірній таблиці, забивши перший м’яч. У середині тайму гості матчу подвоїли свою перевагу – 0:2. Але майже відразу голкіпер Черкас, який підключився до атаки, скоротив відставання у рахунку до одного гола. Далі рівна боротьба і під завершення тайму у черкащан вихід два в один, але пас Безгуби на Гамалія був дещо сильним.

На старті другого тайму бажання і наполегливість Черкас втілюються у забитий гол – 2:2. РДС на цей момент поки в пошуках своєї гри, але все частіше володіє м’ячем.  На 18 хвилині у ворота господарів зустрічі призначається штрафний удар який реалізує Дувняк – 2:3.

За чотири хвилини до фінальної сирени у Черкас голкіпер Сергієнко отримує червону картку і ситуація для команди стає критичною. Чисельну більшість у РДС реалізує Погребняк. Через 30 секунд Черкаси знову скорочують відставання у рахунку до одного гола – 3:4 і робить відчайдушну спробу, атакуючи вп’ятьох, зрівняти рахунок. Аое вийшло так, що РДС на контратаці забиває п’ятий гол. Але це ще був не кінець – крапку у зустрічі по забитих голах поставили Черкаси з пенальті – 4:5.