«Слобода» – «ЮГ-2000» – 1:3 . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

«Слобода» (Червона Слобода) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 1:3 (1:2)

Голи: Біда (14) – Біляк (9,27), Бурлін (13)

Учасники цього матчу є сусідами по турнірній таблиці і втратили усі шанси на завоювання призового місця. Проте обидві команди амбітні і очевидно, що вестимуть боротьбу за місце у середині турнірної таблиці.

У звітному поєдинку чекати від команд високих швидкостей складно, оскільки із на лаві запасних у ЮГ-2000 один польовий гравець і голкіпер, а у Слобода – два польові і голкіпер. Тим не менш старт матчу команди провели інтенсивно. Першими забитим голом відзначилися черкащани. Спроба суперника відповісти тим же не мала успіху. Згодом у ЮГа Бурліну вдається швидкий перехід від захисту до атаки завершити влучним ударом – 0:2. Але вже через хвилину Біда ефектним ударом з 11 метрів скоротив відставання у рахунку.

Слобода на страті 2 тайму відзначилася активними діями, але захопившись атаками ледь не прогавила гостру атаку суперника.

Далі у матчі вимушена пауза через повітряну тривогу. Рахунок: 1:2. Фоли: 0:0. До завершення гри: 10:15.

Відразу після відновлення зустрічі Слобода організувала штурм воріт Манжели, але успіху в цьому відрізку зустрічі досягти не вдалося. ЮГу після вимушеної паузи складніше створювати атаки. Та поступово гості зустрічі відновили свої активні дії.

За три хвилини до фінальної сирени у ЮГа штрафний виконує Мачульський, адресуючи шкіряну кулю на Біляка, який красивим ударом головою переправляю м’яч у ворота – 1:3.

Завершальні хвилини зустрічі Слобода провела на половині поля суперника. Але як не старався Дяченко точними пасами виводити партнерів команди на ударні позиції та вплинути на результат зустрічі такі дії не змогли.