«Служба порятунку» – «Земельник» – 1:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

«Служба порятунку» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький) – 1:1 (1:1)

Голи: Панченко (6) – Чичиков (10)

Попередження: Дзюба, Литовченко (обоє Служба порятунку)

На майданчику зустрічаються команди, які претендують на призове місце. При цьому у Земельник розглядається як претендент на перше місце. Проте цей матч може суттєво вплинути на турнірну боротьбу.

Перші п’ять хвилин зустрічі пройшов під постійний акомпанемент атак команди із Кропивницького. Служба порятунку  у цей період демонструє дисципліну у захисті, пресинг, а Котолуп демонструє відмінну реакцію. А на 10 хвилині один із небагатьох контраипадів рятівників закінчився настирлівистю Магльованого і пасом на Панченка, який відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Після забитого гола гра вирівнялася і черкащани почали частіше атакувати. Та захопившись атакувальними діями, прогавили контраипад суперника, який закінчився влучним ударом з гострого кута від Чичикова – 1:1. Забивши перший м’яч, Земельник намагається закріпити успіх і дуже близький до цього, але за рятівників зіграла стійка воріт. У черкащан ближче до перерви також шанс виходити вперед, але не щастить.

На останній хвилині першого тайму Дзюба на підступах до своєї штрафної збиває гравця Земельника, за що призначається штрафний. Карамалак пробиває сильно і  вище воріт.

Перерва між таймами через повітряну тривогу тривала значно довше. Проте це ніяким чином не вплинуло на активність команд і зі свистком арбітра побігли на штурм воріт своїх суперників

На 21 хвилині Служба порятунку виходила майже три в один, але Горбань замість пасу на Магльованого б’є сам – Травкін ногами відбиває м’яч. Через хвилину знову Горбань не дав пас на партнера, який був на ударній позиції. Далі Земельник вдається до масованих і затяжних атак, де під час однієї з атак «обрізаються» і вкотре круглий в ногах Горбаня, який знову бере інціативу на себе і б’є по воротах – Травкін знову парирує удар.

Земельник кожну атаку намагається завершувати ударом, але поспішає і дуже часто б’є не точно. А за 4,30 до завершення гри у команди з Кропивницького п’ять командних фолів, що змушує їх грати обережніше.

До завершення гри дві хвилини. М’ячем частіше володіє Служба порятунку  і, відповідно, атакує. Але Земельник знаходить у собі сили на завершальний штурм воріт Котолупа, проте вирвати перемогу не вдається.