«ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 2:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

26 Лютого, 2023

26 лютого 2023 року. 13  тур. Матч проходив без глядачів.

«ЮГ-2000» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 2:4 (2:1)

Голи: Куць (3), Калініч (13) – Ковальов (8), Пономаренко (18), Баранник (27), Матвійчук (28)

Попередження: Мачульський – Пархоменко

Так склалося, що учасникам цієї зустрічі не вдалося струтитися у боротьбу за призові місця і зараз вони вирішують свої локальні завдання.

Матч команди почали на високих швидкостях, де першим відкрити вдалося ЮГу – м’яч забив Куць після розіграшу кутового. Після цього господарі матчу додали у тиску на ворота дніпрян. Стримавши наступальні дії суперника, МСК Дніпро організовує свою відповідь, де лише Манжели рятує команду від неприємностей. Поступово дніпряни вдаються до атак зі своїм голкіпером Ковальовим і у середині тайму саме воротар Дніпра зрівнює рахунок у грі – 1:1.

Далі на майданчику рівна гра, де команди постійно обмінювалися гострими атаками, які були близькими до гольових. І здавалося, що команди підуть на перерву між таймами при нічийному рахунку, та ЮГу вдається розіграти кутовий і Калініч гарматним ударом виводить свою команду вперед.

На старті другого тайму команди обмінялися гострими атаками, а на 18 хвилині дняпряни пішли в атаку зі своїм голкіпером Пономаренком, який влучним ударом завершив, як по нотах, розіграну атаку – 2:2. Забитий гол додав впевненості гравцям Дніпра і вони продовжують атакувати з воротарем. На 21 хвилині у дніпрян Матвійчук пробиває здалеку і поперечка воріт підстрахувала Манжелу.

Далі гра перейшла на обмін командами швидкими контратаками. Більш гостріші атаки вдається проводити дніпрянам, які маючи більший резерв на лаві запасних підтримує швидкий ритм. При цьому дніпряни атакують з голкіпером. ЮГу вдається успішно відбиватися.

До завершення гри 5 хвилин. У Дніпра Баранник з наскоку пробиває по воротах і саме у те місце, де стояв голкіпер. А через хвилину Баранник після пасу від Пархоменка вже забиває –  2:3.

ЮГ-2000 переходить на гру з голкіпером. На 27 хвилині МСК Дніпро внаслідок контратаки, яку завершує Матвійчук, перед завершенням гри робить перевагу у рахунку для своєї команд комфортним – 2:4.

У завершальні хвилини поєдинку ЮГ-2000 робить відчайдушну спробу змінити хід гри, але кардинально змінити ситуацію дніпряни своє вдалою грою не допустили.