«Майфон» – «Служба порятунку» – 5:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

26 Лютого, 2023

26 лютого 2023 року. 13  тур. Матч проходив без глядачів.

«Майфон» (Черкаси) –  «Служба порятунку» (Черкаси) – 5:3 (0:1)

Голи: Ткаченко (29), Зоря (20), Дашко (26), Пантелей (16), Кулініч (22) – Магльований (2), Горбань (19), Литовченко (29)

Попередження: Дзюба (Служба порятунку)

Першими рахунок у матчі відкрили рятівники, коли на 2 хвилині Магльований відгукнувся на пас від Панченка. Поки майфонівці оговтувалися від пропущеного гола Служба порятунку організували контратаку, на фініші якої Ковальов з двох метрів не влучив у пусті ворота суперника.

Десь п’ять хвилин вистачило майфонівцям, щоб налагодити командні дії і перейти до проведення підготовлених атак. На сьомій хвилині у центрі уваги Зоря із Майфона – спочатку від ледь не вийшов сам на сам із голкіпером рятівників, але був зупинений із порушенням правил, а потім пробивав у кут воріт, де Котолуп ледь відбив м’яч. Рятівники відповіли не менш гостро, але двічі поспіль неточність підвела Панченка.

Поступово атаки майфонівців стали частішими, змушуючи суперника лише контратакувати. Варто зазначити, що місце Авер’янова, якого на грі не було, зайняв Савченко, таким чином склавши компанію Зорі, Орлу і Чорному.

Кінцівка тайму пройшла під акомпанемент атак команди Майчука, але рахунок не змінився.

На стартовій хвилині другої половини зустрічі Пантелей у господарів наважився на дальній удар по воротах з флангу з 15-ти метрів – шкіряна куля пролетіла повз гравця Служби порятунку і від низу дальньої стійки воріт Ткаченка влетіла у ворота – 1:1. Забитий гол додав впевненості майфонівцям і вони стали більше атакувати. Але очевидно захопившись атакувальними діями, прогавили контрвипад, який влучним ударом завершив Горбань. Після цього майфонівці додають у швидкості і Зорі вдається знову зробити рахунок у грі рівним – 2:2. Не пройшло і хвилини як Кулініч наважується пробити по воротах рятівників і досягає успіху – 3:2. Служба порятунку намагається відповісти також голом, але майфонівці у захисті грають без помилок і при першій нагоді кнтратакують.

За чотири хвилини до фінальної сирени у Майфона 5 фолів. І майже відразу завдяки Пантелею майфонівці виходять 3 в 1, пас на Чорного, який переадресовує круглого на Дашка, який з гострого кута забиває гол – 4:2. Рятівники переходять на гру з п’ятим. Зміна тактики не дозволила гостям матчу кардинально переламати хід поєдинку. Майфон у відповідальний момент зіграв зібрано, не поспішаючи і довів гру до перемоги.