«Земельник» – МСК «Дніпро» – 2:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Березня, 2023

10 березня 2023 року. Перенесена гра 11 туру.  

«Земельник» (Кропивницький) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 2:5 (0:2)

Голи: автогол суперника (20, 23) – Баранник (5, 28, 30), Пархоменко (10), Файер (24)

Попередження: Матвійчук (Дніпро)

Вилучення: Лобода – Рева

Якщо Земельник цей матч проводить у статусі бронзового призера чемпіонату, то МСК Дніпро має шанс за підсумками двох ігор, що залишилося їм провести, суттєво покращити своє турнірне становище.

Більш активніше почали гру почали черкащани, змушуючи суперника захищатися. А на третій хвилині, коли суперник намагався організувати атаку, дніпряни перехопили м’яч і Баранник ударом з носака послав шкіряну кулю повз голкіпера Земельника Травкіна. Лише після цього номінальні господарі зустрічі увімкнули швидкості і вже МСК Дніпро захищається і виходить у них це вдало.

На 8 хвилині після удару Барбанов у Земельника м’яч влучає у стійку воріт Дніпра. А вже через пів хвилини черкаська команда скористалася помилкою суперника при передачі і Пархоменко робить рахунок 0:2.

 

Ближче до перерви Земельник додає у потужності, змушуючи дніпрян більше часу уділяти захисту. Та все ж черкаська команда знаходить моменти, щоб організовувати атаки. А за хвилину до закінчення першої половини зустрічі, МСК Дніпро почав практикувати атаки вп’ятьох.

Друга половина зустрічі почалася під акомпанемент атак Земельника. Тон в атаках задавав Манастирний. Дніпро захищається, застосовуючи пресинг, таки чином не даючи супернику провести якісну атаку. На табло 20-та хвилина зустрічі – дніпряни роблять перехоплення м’яча і Лесич із середньої дистанції б’є по воротах сильно, але трішки не точно. А от Земельник відповідає влучною атакою – 1:2. Ще через менше ніж півхвилини рахунок стає рівним. Ці два голи додали впевненості Земельнику і вони побігли забивати ще один, але дещо захопилися атаками, за що їх покарав влучним ударом Файер – 2:3.

Після чергової зміни рахунку команди оживилися і перейшли до рівного обміну атаками. За 5 хвилин до завершення гри у МСК Дніпро 5 фолів. Земельник поспішає атакувати і на 27 хвилині має шанс забивати, але черкащан своєчасним виходом з воріт рятує голкіпер Пономаренко. А через пів хвилини наполегливість Лечича і його точний пас дозволяють Бараннику збільшити перевагу до двох голів – 2:4. Після цього у дніпра ще дві нагоди забивати, проте голкіпер Земельника виручає команду.

У завершальні хвилини зустрічі могла відзначитися не один раз як одна так і інша команда, але пощастило дніпрянам.