«Слобода» – «Майфон» – 1:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Березня, 2023

12 Березня, 2023. Гра чотирнадцятого туру. Матч відбувся без глядачів.

«Слобода» (Червона Слобода) – «Майфон» (Черкаси) – 1:4 (0:0)

Голи: Біда (17) – Кулініч (19), Зоря (29,29,30)

Попередження: Біда (Слобода)

Незважаючи на те, що перед цим матчем стало відомо, що Майфон виборов звання віце-чемпіона Чемпіонату Черкащини з футзалу сезону 2022/2023 років інтрига у цьому матчі була. Стосувалася вона бомбардирської гонки, де перед цим матчем у майфонівція Зорі 14 забитих м’ячів і на два голи він відстає від Молокова із Карбона, у якого 16 голів.

А ще, напевне, потрібно враховувати амбіції Слободи, яка у разу поразки може фінішувати на останньому місці.

З урахуванням цих обставин перший тайм команди провели в атакуючому стилі, де рахунок міг бути відкритим неодноразово. Дуже близькими до успіху перед перервою були червонослобідські футзалісти, де після рикошету від Орла, Дяченко не встиг на добивання.

А от на старті другої половини зустрічі Слободі вдається все таки «розмочити» ворота Ткаченка – 1:1. Але майже через хвилину Майфон відповів результативною атакою, де Кулініч головою переправив шкіряну кулю у пусті ворота – 1:1. Поки рахунок на табло такий, який принципово не влаштовує ні Слободу, ні Майфон.

З 25-ої хвилини зустрічі стає помітною втомленість у рядах Слободи, хоча коли шкіряна куля в ногах Біди, то чекай гостроти біля черкаських воріт.

За 2 хвилини 17 секунд до завершення гри Зоря робить рахунок 1:2 і забиває свій 15 гол, а за мить Зоря знову стає автором гола – 1:3. А ще через 20 секунд Зоря реалізує пенальті і таким чином стає найрезультативнішим гравцем чемпіонату.