Президент ФК «Майфон» прокоментував стартову гру команди у Кубку України з футзалу

2 Листопада, 2023

Першого листопада у першому попередньому етапі розіграшу VBET Кубку України сезону 2023/2024 р. р. ФК «Майфон» (Черкаси) на виїзді зустрічався з київською командою «SKIDKA» (Київ). Перемогу з перевагою в один м’яч здобули господарі зустрічі – 4:3.

Президент ФК «Майфон» Сергій Майчук поділився своїми враженнями від першої офіційної гри для його команди у новому футзальному сезоні – 2023|2024 років:

– Поєдинок виявився надскладним. Суперник є діючим чемпіоном Києва, має класних саме футзальних виконавців та вже як 2 тижні грає в чемпіонаті Києва.

Потрібно розуміти що в суботу на Черкащині закінчився чемпіонат області з футболу, в понеділок ми відіграли матч на кубку мера і ще не грали жодного матчу з футзалу в цьому сезоні. Тому ми явно провалили початок матчу і почали з 2:0, але змогли оговтатися та зрівняти рахунок. Та все ж таки досвід та професіоналізм дозволив нашим опонентам повністю вести гру та впевнено закінчити перший тайм 4:2.

А ось другий тайм  ми можемо сміливо записати собі в актив. Ми нав’язували супернику боротьбу, створювали моменти і навчилися стримувати атаки.

У нас молода друга четвірка і ми повинні були дати всім пограти, відчути ритм, атмосферу – без цього хлопці не ростуть і в більшості вони справилися з поставленими завданнями, але працювати ще треба багато.

Фінальний рахунок 4:3 не на нашу користь, але ми задоволені результатом і показали два різні тайми.

Будем надіятися на домашню гру 11 листопада але якби не було ігри з такими командами це шалений досвід та емоції.

Дякуємо всім хто нас підтримує.