«Рятівник» – «Слобода» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (вища ліга)

25 Листопада, 2023

25 листопада, 2023. Гра другого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Рятівник (Черкаси) – Слобода (Червона Слобода) – 4:2 (2:1)

Голи: Блонський (5), Пекур (13), Барчук (19,30) – Семенюк Я. (6), Гвоздь (20)

Попередження: Клепча, Сисюк – Семенюк Я., Гвоздь

Очевидно дебютне хвилювання повпливало на дії гравців обох команд, які зробили у стартові хвилини чимало неточних передач. У цей же проміжок гри відбувся обмін гострими атаками, але без логічного завершення. Проте згодом рахунок у матчі було відкрито. На третій хвилині у ворота Слободи майже по центру воріт у районі 10-11 метрів був призначений штрафний удар, який завершився результативним ударом від Блонського – 1:0. Пропущений гол змусив червонослобідську команду додати у швидкості. Суперник прийняв виклик, але в один з моментів не встиг відреагувати на швидкий перехід Слободи від захисту до атаки, внаслідок чого рахунок став рівним – 1:1.

Рятівник задіюючи свого голкіпера на чужій половині поля намагається повернути перевагу у рахунку, але ледь не пропустив у свої ворота.

Третина зустрічі пролетіла досить таки швидко. По бажанню забити гол – команди між собою рівні. По ударах по воротах – є невеличка перевага на боці студентів.

Ближче до перерви швидкості впали і команди перейшли до багатоходових комбінацій. В одній з них Рятівнику вдалося забити гол – його на свій рахунок сильним ударом з лівої ноги записав голкіпер Пекур.

Більше рахунок до завершення тайму не змінювався.

Відпочивши, команди не вдалися до швидких дій, яким віддавали перевагу у перші 10 хвилин гри. Стало більше передач, але без особливого руху вперед.

На 20 хвилині Гвоздь, отримавши вивірений пас від партнера по команді  продерся через двох гравців Рятівника і зрівняв рахунок. Ця зміна рахунку завела обидві команди, а особливо черкащан. Слобода пресингуючи намагається завадити опонентам зв’язати більше 3 пасів. А на 24 хвилині вже Блонський при відборі застосовує пресинг і організовує контрвипад, у якому не зумів його підтримати партнер по команді. Та все ж через хвилину Рятівник досягає бажаного, забиваючи після розіграшу штрафного – 3:2. Вже вкотре у грі, після чергової зміни цифр на табло, команди починають грати жвавіше.

До фінальної сирени ще грати три хвилини. Рахунок на табло змушує обидві команди атакувати, але при цьому зростає ціна помилки. При цьому Рятівник атакує зі своїм голкіпером. Проте четвертий гол рятівникам (відзначився Барчук) вдається забити внаслідок швидкого переходу від захисту до атаки.