МСК «Дніпро» – «Служба порятунку» – 3:7. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

25 Листопада, 2023

25 листопада, 2023. Гра другого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. МСК Дніпро (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 3:7 (1:2)

Голи: Матвійчук (8, 22), Лесич (28) – Дзюба (13, 22), Пархоменко (15, 30), Безродний (16), Дровольський (24), Литовченко (28)

Попередження: Ольшевський (МСК Дніпро)

У першому турі, тиждень тому, команди здобули протилежні результати – Служба порятунку виграла, а Дніпро поступився. Таким чином рятівники бажали закріпити успіх, а дніпрянам вкрай потрібна дебютна перемога.

З огляду на поставлені завдання команди почали гру досить таки активно. У дебюті зустрічі багато боротьби і надійної гри голкіперів. А ще багато галасу на майданчику – всі намагаються одним одному підказувати.

Перші сім хвилин емоційної гри з боку обох команд і лише з елементами конструктиву. Відчувається хвилювання, особливо з боку дніпрян. Та все ж поступово команда Кулинича набула впевненості. На 8 хвилині Матвійчуку спочатку не вдалося обіграти голкіпера рятівників Чмиха, але друга спроба через 15 секунд була вдалою – тут потрібно віддати належне партнерам по команді, які вивели його на ударну позицію.

Була спроба з боку господарів зустрічі закріпити успіх, але дещо поспішали і не вийшло це зробити. Згодом Служба порятунку перехопила інціативу у грі і зі свого боку організувала масований штурм воріт Пархоменка.

На 12 хвилині спочатку голкіпер дніпрян виграв дуель у Безродного. Потім була контратака Дніпра, яка ледь не завершилася голом – гравець Служби порятунку вибив м’яч із пустих воріт. Далі атака рятівників і несильний удар по воротах Пархоменка, де вже голкіпер припускається невиправданої помилки – 1:1.

Спроба виправити помилку свого воротаря у дніпрян не мала успіху. А от Службі порятунку вдалося забити гол у роздягальню – ударом зі штрафного відзначився Пархоменко – 1:2.

На початку другого тайму пас від Реви був перехоплений суперником і через мить голкіпер дніпрян втретє виймав шкіряну кулю із своїх воріт. Така зміна рахунку дає можливість Службі порятунку більш ретельніше готувати свої атаки. Натомість Дніпро додає у швидкості.

З огляду на те, що гравці віддали багато сил протягом двадцяти хвилин матчу, то на перше місце може вийти та кількість сил, що залишаться на останні 10 хвилин. У кого їх буде більше, той може мати перевагу. Щоправда у Служби порятунку є ряд гравців, які можуть грати і через не можу.

На 22 хвилині з інтервалом у 15 секунд команди обмінялися забитими голами – спочатку у Дніпра Матвійчук із метрів 12-ти стрельнув у дальній нижній кут воріт – 2:3, а потім Дзюба знайшов момент, щоб повернути перевагу у два голи – 2:4.

За шість хвилин до завершення гри у рятівників Дровольський вдало грає на добиванні – 2:5. Для Дніпра ситуація стає близької до критичної, але поки не катастрофічною і часу ще достатньо, щоб вирівняти ситуацію.

Проте Служба порятунку відчула впевненість у своїх силах і довела гру до переможного фіналу.