«Карбон» – МСК «Дніпро» – 3:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

3 Грудня, 2023

3 грудня, 2023 р. Гра третього туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Карбон (Черкаси) – МСК Дніпро (Черкаси) – 3:3 (2:2)

Голи: Тенжицький (7, 28), Пуш (10) – Лесич (5), Сіренко (8), Кравчук (25)

Попередження: Шкондін – Ольшевський

Досить таки активно команди включилися у гру. Обмін гострими атаками із прицільними завершальними ударами.

Поступово дніпряни нарощують темп, збільшуючи кількість проведених атак. Магльований виручає карбонівців, але удар від Лесича не зміг парирувати. Досить швидко господарям зустрічі вдалося відігратися – Жох повітрям пасує на Тенжицького, який зльоту пересилає шкіряну кулю повз руку і ногу Ковальова – 1:1. Дніпро додає у швидкості, тим самим змушуючи помилятися суперника. А згодом Сіренко знову виводить гостей вперед – 1:2.

Команди намагаються без пауз підтримувати високий темп зустрічі. У Карбона відчувається незіграність між футзалістами, але це вони компенсують якісними індивідуальними діями. Тоді як у Дніпра помітні злагоджені дії у четвірках, але часто хлопці поспішають у відповідальні моменти і від того не відбувається результативних дій.

На 10 хвилині карбонівцям вдруге у матчі вдається зрівняти рахунок – 2:2. Після чергової зміни рахунку команди додають у швидкості. Дніпро грає більш напористо і має більше шансів, щоб забивати, але у вирішальні моменти або голкіпер суперника виручає, або не вистачає влучності.

Перший тайм закінчився внічию – 2:2, хоча гольових моментів обома командами було створено на значно більший рахунок.

Після того я на початку 2-го тайму команди спробували матеріалізувати свої активні дії у голи і їм цього не вдалося зробити, темп зустрічі поступово почав знижатися. Гра у середньому темпі більше на руку карбонівцям, тоді як у дніпрян більше потенціали грати швидше.

У середині другого тайму голкіпери обох команд врятували ворота від неприємностей. Особливо постарався Магльований. Згодом голкіпер карбонівців знову парирує небезпечний удар від Сіренка.

За п’ять хвилин до фінальної сирени у Дніпра Кравчук втретє у матчі виводить свою команду вперед. Карбонівці намагаються відповісти тим же, але суперник не закривається на своїй половині поля і продовжує атакувати. Схоже, що дніпряни впіймали кураж. З іншого боку карбонівцям немає що втрачати і вони активно пресингують, не даючи Дніпро довго комбінувати.

На 27 хвилині Карбон атакує з Магльованим, який точним пасом знаходить Тенжицького і рахунок знову рівний – 3:3.

Дніпряни на останній хвилині гри побігли відігруватися і втратили м’яч і якби не Ковальов для гостей все могло б закінчитися сумно. А так бойова нічия – 3:3.