РДС – «Вектра» – 2:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (вища ліга)

3 Грудня, 2023

3 грудня, 2023 р. Гра третього туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. РДС (Михайлівка) – Вектра (Черкаси) – 2:4 (0:1)

Голи: Масоха (21, 28) – Кайманов (4, 29), Процко (19, 20)

Попередження: Погребняк – Скворцов, Марущак

Дві хвилини розвідувальної гри закінчилася тим, що черкащани першими відкрили рахунок у грі. Тут варто відзначити, що РДСу потрібно буде дуже уважно грати при обороні свої робіт. Річ у тім, що їхній головний голкіпер відбуває одноматчеву дискваліфікацію.

За перші п’ять хвилин протистояння більшою зарядженістю на матч відзначилися вектрівці, тоді як їхній суперник інтенсивністю у діях не відзначається. А з іншого боку черкащани мало б’ють по воротах не основного голкіпера ердеесівців. Щоправда і у команди з Михайлівки не часто виходить стріляти по воротах Дяка.

У неспішному темпі гра досягла свого екватора. Можливо на діях обох команд дається взнаки їхня участь у чемпіонаті Черкаського району по суботах.

На початку другого тайму Стрикаль намагався влучити у черкаські ворота, але м’яч пролетів повз ворота. Загалом михайлівська команда намагається грати першим номером і у них це виходить.

На 18 хвилині голкіпер РДС врятував свою команду від голу, проте через 30 секунд цього не зміг зробити після удару від Процка. А ще через хвилину Процко зумів обманути голкіпера РДС втретє – 0:3. Лише після третього пропущеного гола михайлівська команда завелася і Масоха відігрує один м’яч – 1:3.

З половини другого тайму РДС переходить на гру з п’ятим. Вектра захищається і шукає моменту для контратаки або можливості пробити по пустих ворота здалеку. Проте більше часу захищається і багато роботи у Дяка, який раз по раз рятує команду від неприємностей.

На 27 хвилині Стрикаль з двох метрів не влучив у майже пусті ворота. Далі біля воріт черкащан був ще один гольовий момент. Один з них з них завершився влучним ударом від Масохи. Але майже через 20 секунд Вектра повертає перевагу у два голи 2:4 і і виграє зустріч.