«Рятівник» – РДС – 7:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (вища ліга)

10 Грудня, 2023

10 грудня, 2023 р. Гра четвертого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Рятівник (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 7:2 (1:0)

Голи: Барчук (7, 20), Блонський (18), Касян (21, 30), Мальований (23), Головня (25) – Агарін (19), Виноградов (25)

Попередження: Масоха (РДС)

Боротьбу на перших хвилинах за інціативу у грі виграли рятівники. РДС змушений був перейти до переважно захисних дій і з’явилося дуже багато роботи у їхнього голкіпера Оришечка, який неодноразово рятує свою команду. Під час однієї з атак черкащан було зроблено чотири небезпечні удари по воротах команди з Михайлівки і всі голкіпер парирував. Проте на 5 хвилині зреагувати на дальній удар Барчука Оришечко не зумів – 1:0.

Рятівники ще провели кілька атак, щоб закріпити успіх. РДС якісно відзахищався і вже сам перейшов до більш атакувальних дій. Гра вирівнялася. Щоправда атаки рятівників більш гостріші і частенько вони проводяться разом з їхнім голкіпером. У Михайлівки очікується певне пожвавлення у зв’язку з появою на майданчику їхнього голеадора Масохи, який запізнився на гру на 10 хвилин. І дійсно Масоха пожвавив гру своєї команди. З іншого боку Рятівник дещо знизив оберти. Більше забитих голів у першому таймі не було.

На початку другого тайму більше бажання і старання забити гол проявив Рятівник – 2:0. Такий хід подій змусив РДС діяти активніше. Майже через хвилину від другого пропущеного гола, у михайлівської команди пройшла швидка атака, яку влучним ударом завершив Агарін Н. – 2:1. Так склалося, що чергова зміна рахунку змусила грати більш агресивніше рятівників. З докладенням певних зусиль черкаська команда згодом забила третій м’яч, а потім і четвертий. Ердеесівці помітно поникли, проте спробували організувати рівноцінну відповідь. Але їм не вистачає швидкості.

На 25 хвилині гри Рятівник вигравав вже з рахунком 6:1. У РДС ще достатньо часу, щоб хоча б вирівняти ситуацію. На 26 хвилині після пасу від Пустовіта Виноградов скорочує відставання у рахунку – 6:2. Після цього Михайлівка переходить до атак зі своїм голкіпером. Рятівник, хоч і виграє із перевагою у чотири голи, але особливо увагу на захисні дії не акцентує і згодом забиває сьомий м’яч у ворота опонентів.