«ЮГ-2000» – «Карбон» – 4:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Грудня, 2023

10 грудня, 2023 р. Гра четвертого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. ЮГ-2000 – Карбон – 4:3 (3:3)

Голи: Біляк (10), Бурлін (15), Матвієнко (15, 26) – Стайков О. (8), Тенжицький (11), Петриченко (13)

Попередження: Кравченко – Шкондін

З огляду на турнірне становище учасників сьогоднішнього матчу, де вони є сусідами по турнірній таблиці і не мають ще перемог, гра викликає певний інтерес.

Активніше стартові дві хвилини зустрічі провів ЮГ-2000, щоправда у їхнього голкіпера Магльованого роботи було мало. Поступово командні дії налагодив Карбон і став більше атакувати. Але загалом перші п’ять хвилин гри пройшли без особливих гольових моментів біля обох воріт.

У середині другого тайму несподівано для ЮГа, який до цього більшість ігрового часу провів на половині поля суперника, м’яч влітає у їхні ворота – 0:1.

Після того, як рахунок у матчі було відкрито, команди активізувалися. Більш небезпечні злагоджені атакувальні дії господарів гри, але карбонівці не дають зробити завершальний удар.

На 9-ій хвилині Біляку після пасу від Бурліна не вистачило кількох сантиметрів, щоб переправити шкіряну кулю у ворота. Але через 30 секунд Біляк вже встигав, щоб влучити у ворота після пасу від Кравченка – 1:1. Проте вже через наступні 30 секунд Карбону вдалося повернути перевагу у рахунку – Тенжицькому після пасу від Магльованого ударом головою вдалося перекинути м’яч у ворота повз Манжели – 1:2. ЮГ-2000 відповідає гострою атакою, де Бабенко був близьким до успіху, але хтось із гравців підстрахував свого голкіпера.

За дві хвилини до перерви Петриченку під час розіграшу штрафного вдається прошити стінку і збільшити перевагу свої команди до двох голів – 1:3. А через хвилину вже Бурлін зі штрафного забиває гол для ЮГа. Згодом у Кравченка був шанс зрівняти рахунок, але дивом не влучив у ворота.

А за десять секунд до перерви Магльований не точним пасом рукою організував для ЮГ-2000 контратаку, яку завершив Мачульський – 3:3.

Другу половину зустрічі команди почали не так активно, як було на початку матчу. У Карбона розбігався Пуш, який і пробиває по воротах суперника при першій нагоді і активний при відборі м’яча.

Загалом у 2-му таймі спостерігається такий собі рваний темп, коли команди то прискорюються, то роблять паузу в активних діях.

На 26 хвилині Мачульський у ЮГ-2000 виконує штрафний удар і м’яч від стійки влучає у карбонівські ворота – 4:3. Після цього Карбон переходить до атак зі своїм голкіпером. Триває масована атака на ворота Манжели. У центрі уваги дії карбонівця Тенжицького, але кілька разів його останній пас не точний.

Досить нервовими були завершальні секунди зустрічі, де могла забивати як одна так і інша команда, але рахунок більше не змінювався.