«Халк» – «Вектра» – 2:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

10 Грудня, 2023

10 грудня, 2023 р. Гра четвертого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Халк (Городище) – Вектра (Черкаси) – 2:5 (0:0)

Голи: Лимар (20), Жуковський (29) – Оришечко (17), Білоножко (19), Каймаков (25), Гордієнок (28), Марущак (28)

Попередження: Гичка (Халк)

До цього поєдинку команда із Городища у попередніх двох іграх програвала. Таким чином на гру з черкащанами вийшли максимально мобілізованими. З іншого боку Вектрі у цьому матчі важливо вигравати, що тоді дасть змогу у турнірній таблиці піднятися на призове місце.

З огляду на вищевизначену ситуацію команди почали гру максимально уважно при проведенні атак. Відверто, то команди особливо не поспішали, а від того гостроти біля обох воріт у першому таймі особливо не було.

На початку другого тайму черкаська команда цілеспрямовано побігла на штурм воріт суперника і згодом Оришечко влучним ударом відкриває рахунок у матчі. Поки халківці розбиралися де була допущена головна помилка, Вектрі вдається подвоїти перевагу – відзначився Білоножко. Очевидно після забитого гола черкащани дещо заспокоїлися. Натомість команда з Городища почала грати більш агресивніше і сміливіше. На 18 хвилині Лимар у Халка отримавши шкіряну кулю спиною до вектрівських воріт, зумів ударом з розвороту забити красивий гол – 1:2. Спроба закріпити успіх була безрезультативною. А от у Вектри виходить забити гол внаслідок затяжної атаки – автор забитого м’яча Каймаков – 1:3.

Станом на 22 хвилину зустрічі помітно, що команди дещо втомилися, особливо помітно це у діях Вектри. Але за рахунок морально-вольових якостей черкащанам вдається тримати гру під контролем. Халк за рахунок того, що має три четвірки, ближче до завершення гри намагається частими змінами підняти темп зустрічі і тим самим вимотати суперника. Але досвідченим гравцям Вектри вдається не лише вдало оборонятися, а й небезпечно для суперника атакувати і мати моменти для збільшення переваги, але не реалізуючи їх.

За дві хвилини до завершення гри Гордієнко забиває для Вектри 4-ий гол, а через 30 секунд Марущак робить рахунок 1:5. Халк забив після цього ще один гол, а далі була фінальна сирена.