«Слобода» – «Bakery» – 2:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

10 Грудня, 2023

10 грудня, 2023 р. Гра четвертого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Слобода (Червона Слобода) – Bakery (Черкаси) – 2:5 (2:1)

Голи: Семенюк Я. (3), Таранович (8) – Онученко (6, 17, 27, 28), Нікішов (23)

Попередження: Кольєв, Волошенко – Яцура, Онученко, Вечірній, Жежер

Рахунок у матчі було відкрито на другій хвилині – забитим голом відзначилися господарі матчу. Було помітно, що черкащани не розраховували на такий початок гри тож кинулися відігруватися. Але Слобода була готова до такого розвитку подій, тому без суєти зустріли суперника. А якісно відзахищавшись червонослобідська команда організувала ще одну результативну атаку – 2:0. Bakery з відповіддю не забарилися. У черкащан результативним пасом відзначився голкіпер Жежер, який власне і був основним цієї генератором атаки – 2:1. Забивши гол, бейкерівці посили тиск на ворота Куліша, але водночас у їхнього суперника з’явилися шанси контратакувати. Під час однієї з таких контратак близьким до спіху був Таранович, але його підвела влучність.

Зі стартових хвилин черкащани побігли зрівнювати рахунок. Дещо поспішали це робити і від того часто втрачали м’яч. Та все ж наполегливість і швидкість згодом дали свій позитивний результат – зробити результативну дію вдалося Онученку – 2:2. Тепер вже Слобода робить ставку на активні атакувальні дії. Але  Bakery застосовуючи колективний відбір м’яча не дає Слободі провести якісну атаку.

22 хвилина стала двічі нещасливою для Слободи. Спочатку за порушення команда отримала фол, а потім за порушення був призначений штрафний. Удар у Нікішова був не сильним, але здалося, що рикошет допоміг шкіряній кулі влетіти у ворота – 2:3.

Після чергової зміни рахунку команди перейшли до гри у дещо авантюрний футзал, де на першому місці атакувальні дії.

Згодом Слобода перебирає фоли і за це отримує покарання у вигляді гола – 2:4. Забивши гол, черкащани не зупиняються і поспішають знову забити, але отримують супротив.

За чотири хвилини до фінальної сирени Bakery вдається забити п’ятий гол і зробити вагому заявку на перемогу, яку у підсумку і здобули.