«Вектра» – «Рятівник» – 2:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

16 Грудня, 2023

16 грудня, 2023 р. Гра п’ятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Вектра – Рятівник – 2:4 (0:2)

Голи: Гордієнко (20), Білоножко (30) – Барчук (7,30), Клепча (15,17)

Попередження: Блонський (Рятівник)

Гру команди почали обережно, не форсуючи подій і особливо не поспішаючи. Поступово Рятівник почав атакувати із своїм голкіпером, що вже стало традицією у цьому чемпіонаті. Відповідно вектрівці більше часу почали проводити у захисті.

У середині тайму Рятівнику вдається провести швидку атаку, яку влучним ударом завершив Барчук.

Пропустивши гол, Вектра активізувалася і провела гостру атаку, але без влучного удару. Гості зустрічі продовжують атакувати з голкіпером. В одній з таких атак суперник перехопив м’яч і на ударній позиції Білоножко, але його удар по воротах не мав успіху.

Коли команди вже були готовими йти на перерву, Клепчі у рятівників за мить до сирени вдається зробити прицільний удар.

На початку другої половини гри знову Клепча у центрі уваги і його результативні дії – 0:3.

Вчергове після пропущеного гола, Вектра активізується і змушує суперника захищатися, який помітно заспокоївся. У Рятівника гучнішими стали тренери, тим самим змушуючи підлеглих не заспокоюватися. Натомість Вектра «завелася» і на 20 хвилині Гордієнко після пасу від Лавріненка скорочує відставання у рахунку – 1:3. Забитий гол додав впевненості вектрівцям. Згодом Марущак мав нагоду у Вектри забивати, але довго готувався до удару і м’яч було заблоковано. Рятівник зі свого боку намагається за рахунок голкіпера намагається створити більшість під час атак і це у них виходить, але із завершальним прицільним ударом не виходить. Щоправда під час однієї з атак була втрата м’яча і Каймаков здалеку направляв шкіряну кулю у пусті ворота, але голкіпер в останню мить головою змінив політ смугастого.

До завершення гри чотири хвилини. Триває обмін атаками. Рятівник хоч і виграє з гандикапом у два голи, проте не грає з акцентом на оборону. Вектрівці поспішають і від того буває помиляється при передачах у відповідальний момент.

Наприкінці гри Барчуку вдається оформити дубль – 1:4. Міг ще раз Рятівник забивати, але за Вектру зіграла поперечина воріт. А от атака вектрівці перед фінальною сиреною мала успіх – 2:4.