РДС – «Слобода» – 2:4 . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

16 Грудня, 2023

16 грудня, 2023 р. Гра п’ятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. РДС (Михайлівка) – Слобода (Червона Слобода) – 2:4 (1:1)

Голи: Пустовіт (7), Виноградов (17) – Швиденко (10, 27), Дяченко (19), Бобінський (28)

Попередження: Пустовіт – Дяченко, Таранович

Вилучення: Агарін (РДС) – друге попередження

Перед матчем в обох команд у чотирьох зіграних перед цим поєдинках по дві перемоги. Таким чином виграш значно покращить турнірне становище тієї чи іншої команди. Перші п’ять хвилин на майданчику точилася рівна боротьба. Можливо десь частіше шкіряна куля у ногах михайлівської команди.

На шостій хвилині у РДС Пустовіт наважився на дальній удар, який став результативним – 1:0. Намагання Слободи відразу відповісти аналогічно не мала успіху, хоча нерви попсували опонентам достатньо.

Забивши гол, РДС дещо збавив обороти. Натомість Слобода додала у швидкості. Згодом після пасу від Тарановича, дальню стійку з другої спроби замкнув Швиденко1:1.

Після того як рахунок став рівним, почастішали небезпечні моменти біля обох воріт. Але до перерви рахунок більше не змінився.

Після відпочинку команди взялися до проведення атакувальних тривалих дій. На 17 хвилині РДС після розіграшу кутового знову виходить вперед. Гол після пасу від Пустовіта забив Виноградов.

Слободі потрібен був деякий час, щоб організувати тривалу атаку, яку ударом із середньої дистанції потужним ударом завершив Дяченко – 2:2. Дві третіх зустрічі вже пройшли.

Другий забитий гол помітно додав сміливості Слободі. РДС починає поспішати і від того часто помиляється при атаках. Михайліській команді поступово вдається притиснути суперника до своїх воріт, де багато роботи у голкіпера Куліша.

На 25 хвилині у РДС Агарін не у ігровій ситуації умудрився отримати другу жовту картку і залишив команду у меншості на дві хвилини. Тепер вже як білка у колесі крутиться голкіпер команди з Михайлівки.

Варто відзначити, що граючи у меншості Норенко мав шанс забивати гол, але не зумів використати вихід один в один з Кулішем. А через хвилину Слобода свій гольовий шанс використовує на 100 % – 2:3. Після цього РДС змінив голкіпера на п’ятого польового гравця, але під час атаки втратив шкіряну кулю і Бобінський здалеку влучає у пусті ворота – 2:4.

РДС наприкінці зустрічі робить відчайдушну спробу врятувати гру, але їм не вдається цього зробити. Могли навіть і пропустити, але Оришечко виграв дуель у Дяченка.