«Bakery» – «Халк» – 2:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

16 Грудня, 2023

16 грудня, 2023 р. Гра п’ятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Bakery (Черкаси) – Халк (Городище) – 2:4 (1:2)

Голи: автогол суперника (8), Вечірній (10) – Довгун (4, 25), Мельник (8), Светлов (28)

Попередження: Джиоєв (Bakery)

Складно сказати як налаштовувалася черкаська команда на гру, але дебют гри вона повністю провалили. Халк першим створив гольовий момент, але голкіпера черкащан підстрахувала поперечина воріт. Bakery висновків з цього ніяких не зробив. Натомість городищанська команда продовжувала тиск на ворота Жежера і на 3 хвилині Довгун вдається втілити у забитий гол свою ігрову перевагу – 0:1.

Черкащани побігли на штурм воріт опонентів, але халківці впіймали кураж і їм вдається успішно захищатися, а при першій нагоді небезпечно контратакувати.

На восьмій хвилині Халк подвоює свою перевагу у рахунку – Мельник ударом із 15 метрів карає голкіпера бейкерівців за те, що той необачно залишив ворота без опіки – 0:2.

Bakery нарешті усвідомлює, що потрібно, щось змінювати у своїх діях. І вони починають застосовувати пресинг, тим самим не даючи супернику атакувати. А згодом Вечірній у черкащан вдається влучним ударом покращити настрій партнерам по команді – 1:2.

Після забитого гола темп зустрічі ще більше зріс. У Халка бажання виграти не поменшало. З іншого боку до Bakery прийшло розуміння, що останнє місце суперника у турнірній таблиці сьогодні немає значення і їм вдається на короткий проміжок часу взяти гру під свій контроль.

Після великої перерви халківцям вдається вирівняти ситуацію. Особливо у них виходить робити швидкі переходи від захисту до нападу. У перші п’ять хвилин другого тайму у бейкерівців було кілька нагод забивати, але або голкіпер, або неточність заважала зрівнювати рахунок. У Халка був не реалізований вихід один в один з голкіпером.

22 хвилина – Халк встоює від тривалої із множинними ударами по воротах атаки. Bakery десь не щастить. Плюс до всього поспіх у діях не на їхню користь.

На 25 хвилині вихід трьох халківців на одного захисника був небезпечним, але все обійшлося без забитого гола. Черкаси відповідають не менш гострою атакою, але також безрезультативно – тут вкотре велика заслуга голкіпера Солов’я.

Тепер черга за атакою від городищенської команди, яку почав Подгорський, а завершував Довгун – 1:3.

Bakery міняє голкіпера на п’ятого польового. Халк акцентує увагу на захисті свої воріт, але при першій можливості намагається дальнім ударом влучити у пусті ворота. І згодом їм вдається здалеку забити четвертий гол – 1:4. Бейкерівці відповіли також голом, а далі була фінальна сирена.