«Цетус» – «Карбон» – 4:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

16 Грудня, 2023

16 грудня, 2023 р. Гра п’ятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Цетус  – Карбон – 4:0 (2:0)

Голи: Погребняк (10), Гарнага (12,19), Олійник

Попередження: Магльований, Пуш (обоє Карбон)

У перші п’ять хвилин зустрічі у центрі уваги голкіпери команд. Більше роботи у воротаря Карбона Мальованого. Власне він і став головною причиною того, що цетусівцям не вдалося втілити у забитий гол їхню дебютну перевагу.

Карбон, як пружина, поступово розкручується. Але постійно потрібно думати більше про захист своїх воріт.

На шостій хвилині як не стеріг один з братів Стайкових Панченка, але не завадив ударові цетусівця по воротах гостей зустрічі, де шкіряна куля влучила у каркас воріт. Далі були сейви від Магльованого. 10 хвилина матчу – Карбон більше часу проводить у захисті.

Згодом Цетусу вдається швидкий перехід в атаку і гарматний удар від Погребняка у майже дев’ятку – 1:0.

Карбон спробував організувати гольову відповідь, але не вдалося. А от Цетусу вдається довести до логічного завершення свою чергову швидкісну атаку, де крапку у ній поставив Гарнага – 2:0.

Прогнозовано Карбон додає у рухові. Цетус щоб збити наступальний темп суперника застосовує пресинг. У грі з’являється якась нервовість серед гравців. Але сирена на перерву заспокоює усіх.

Другий тайм команди почали не так інтенсивно, як першу половину зустрічі. Десь Карбон почав грати більше комбінаційно і ретельно готувати атаки. У Цетуса також з’явилося більше часу для підготовки атак. Згодом господарям зустрічі вдається забити третій гол – дальню стійку після пасу від Панченка замкнув Гарнага.

Згодом голкіпер Цетуса Сорокін вирішив допомогти своїй команді у нападі і ця історія ледь не завершилася пропущеним голом – удар карбонівця по пустих воротах вийшов не точним.

У середині другого тайму Карбон починає організовувати атаки зі своїм голкіпером. В принципі ризик виправданий.  Але забитий бодай один м’яч не вдалося. А от Цетусу наприкінці поєдинку вдалося ще раз досягти маленького успіху.