«Майфон» – МСК «Дніпро» – 4:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

16 Грудня, 2023

16 грудня, 2023 р. Гра п’ятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Майфон – МСК Дніпро – 4:1 (1:0)

Голи: Зоря (6,29), Савченко (18), Вініченко (25) – Кравчук (20)

Попередження: Сіренко, Пономаренко (обоє МСК Дніпро)

Вилучення: Ковальов (МСК Дніпро)

На другій хвилині зустрічі дніпряни мали відмінну нагоду відкривати рахунок у матчі, але Сіренко менше ніж з метра не зумів переправити м’яч у пусті ворота. Майфон поки не поспішає форсувати події, але з кожною хвилиною додає у грі.

На п’ятій хвилині у ворота МСК Дніпро було призначено штрафний, який відмінно виконав Зоря – 1:0. Дніпряни роблять спробу відігратися і якби удар Баранника був точнішим, а Сіренко наполегливішим, то цифри на табло могли бути рівним.

Станом на восьму хвилину зустрічі  можна відзначити рівну гру, де команди намагаються втілити у забиті голи свої награні комбінації. Поступово майфонівці посилюють тиск на ворота Ковальова і часто намагаються знайти пасом Зорю, коли той на майданчику.

На 11 хвилині голкіпер Майфона Ткаченко втратив у безобідній ситуації м’яч за межами своєї штрафної, але його підстрахував Савченко, зупинивши смугастого, що летів у пусті ворота.

Мінімальна перевага у рахунку змушує Майфон постійно думати про атаку, але суперник змушує їх часто захищатися, організовуючи небезпечні рейди до воріт.

За 7 секунд до перерви Ольшевський намагався обіграти голкіпера Майфон, але той зіграв надійно.

Другу полину матчу потужніше почали господарі зустрічі, змушуючи дніпрян захищатися. Міг забивати спочатку Пантелей, але з вигідної позиції промахнувся. Через хвилину Ткаченко у Майфона парирує небезпечний удар.

На 18 хвилині голкіпер Ковальов у Дніпра за порушення правил отримав червону картку. Суперник досить таки швидко реалізував свою чисельну перевагу – 2:0.

Як показали подальші дії другий гол особливо не зіпсував настрій дніпрянам і вони з подвійною енергію взялися за організацією атак. В один з моментів активність і пресинг гостей змусив Орла помилитися при передачі і Дніпро скорочує відставання у рахунку.

Хитка перевага у рахунку змушує Майфон ще більше додавати у швидкості, а від того у них збільшується кількість не точних передач.

На 24 хвилині у Дніпра міг вдруге забивати Кравчук, але Ткаченка підстрахувала стійка воріт.

Захопившись атакувальними діями, Дніпро прогавлює контратаку суперника, де Чорний із Вініченком розібралися у ситуації – 3:1.

За чотири хвилини до завершення гри у Майфона 5 фолів і це змушує їх грати обережніше, але від намірів атакувати вони не відмовляються.

На зустрічних курсах, обмінюючись гострими атаками, команди провели завершальні хвилини матчу. Більш розкутіше діяли досвідчені майфонівці, які довели гру до переможного для них рахунку.