«Цетус» – «Служба порятунку» – 2:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Лютого, 2024

18 лютого 2024 р. 12 тур. Екстра-ліга. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. 12-ий тур. Цетус (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 2:1 (1:1)

Голи: Масло (10,25) – Литовченко (9)

Попередження: Погребняк, Аргєєв – Аджубей, Дровольський, Безродний

Вилучення: Аджубей (Служба порятунку – пряма червона картка)

Активніше гру почали цетусівці, які змусили суперника у дебюті гри більше дбати про захист своїх воріт. Десь три – три з половиною хвилини м’яч частіше у ногах гравців Цетуса, але все без прицільного удару. Відзахищавшись Служба порятунку зі свого боку змусила суперника понервувати у захисті.

Поступово гра перейшла у рівномірний атаками. А на 9-ій хвилині рахунок у матчі було відкрито. У Служби порятунку успішним вийшов розіграш кутового і забитий внаслідок цього Литовченком гол.

Проте не пройшло і хвилини як Цетус зрівняв рахунок після розіграшу штрафного – гол у свій актив записав Масло – 1:1.

Після того команди обмінялися забитими голами, темп зустрічі ще більше зріс. Почастішало виникнення небезпечних моментів біля обох воріт, але без забитих голів.

Після великої перерви настрій команд на зміну рахунку на свою користь не змінився. Багато боротьби, багато комбінаційної гри. Поступово команди починають створювати дуже близькі до гольових моменти, але їх не реалізують. Жодна команда не має ігрової переваги за 5 хвилин до завершення гри.

25 хвилина зустрічі – чергова атака Цетуса, під час якої Масло наважується на удар із середньої дистанції і досягає бажаного – 2:1. Через хвилину рятівники під час затяжної атаки були близькими, щоб зрівнювати рахунок, але не вдалося.

До завершення гри ще три хвилини. Цетус намагається контролювати м’яч і не дати заволодіти ним суперника. Рятівники вирішують перейти до гри з п’ятим.

Завершальну хвилину команди провели обмінюючись довгими за часом атаками, проте забитих голів більше не було.