«Карбон» – «Цетус» – 4:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Березня, 2024

10 березня 2024 р. 13 тур. Екстра-ліга. Матч відбувся без глядачів.

Матч 13-го туру

Екстра-ліга. Карбон (Черкаси)  – Цетус (Черкаси) –  4:1 (1:1)

Голи: Кострома (9,20), Здебський (28), Дєдов (24) – автогол суперника (4)

Попередження: Пуш – Сорокін, Волощук, Аргєєв

Стартові три хвилини команди провели особливо не форсуючи подій. Можливо десь трішки був активніший Карбон. А потім був фланговий прохід Погребняка із пасом на дальню стійку, де першим біля м’яча був один з братів Стойкових і переправив шкіряну кулю у свої ворота 0:1. Карбонівці побігли відігруватися, але вдалої атаки не вдалося провести. Натомість у Цетуса з’явився шанс збільшити перевагу у рахунку коли Стойков Григорій у своїй штрафній зіграв у штрафній. Проте Цетус пенальті не реалізував, а вже дві хвилини Сорокін виймав смугастого із сітки свої воріт після удару від Костроми – 1:1.

Після того як команди обмінялися забитими голами, темп зустрічі особливо не зріс. Карбон продовжує частіше атакувати, тим самим не даючи можливості супернику організувати якісну атаку. Поки у гостей матчу контратакувальна гра.

Друга половина зустрічі почалася з атак Цетуса. Згодом у цетусівців до атак почав долучатися їхній голкіпер Сорокін. Це викликало деяку напругу біля воріт Магльованого, але справу до забитого гола не було доведено.

На 19 хвилині біля штрафної Цетуса був збитий Кострома, який сам і виконав штрафний, але все обійшлося без загострення. Та все ж через дві хвилини Кострома забив гол зі своєї половини поля, коли Сорокін допомагав своїй команді в атаці 2:1. Після другого пропущеного гола Цетус продовжує атакувати зі своїм воротарем і на 22 хвилині має шанс забивати Приз, але не дотягнувся до м’яча перед ворітьми. Згодом Сорокін зіграв на випередження і був близьким до успіху, але не влучив у ворота.

25 хвилина зустрічі – Дєдов перехоплює м’яч на своїй половині поля і влучним ударом збільшує перевагу Карбона до трьох голів – 3:1.

Завершальні хвилини матчу Цетус провів в атаках, але хоча б зрівняти рахунок так і не зумів.