«Земельник» – «ЮГ-2000» – 4:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Березня, 2024

10 березня 2024 р. Матч 9-го туру. Екстра-ліга. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Земельник (Кропивницький) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 4:5 (0:1)

Голи: Карамалак (25), Лобода (27,30), Манастирний (30) – Бабенко (5), Бурлін (16,27,28), Дашко (23)

У зв’язку з дискваліфікацією двох гравців ЮГ-2000 у цьому матчі грає з обмеженою кількістю гравців на лаві запасних. Голкіпер Манжела грає як польовий гравець, а Кудін – основний воротар. Відсутній ще Кравченко. До речі, у Земельника також три футзалісти у запасі.

Вдаліше гру почала черкаська команда, закріпивши свої успішні дії голом від Бабенка – 0:1. Прогнозовано кропивницька команда побігла відігруватися, але суперник грає уважно у захисті і при першій нагоді атакує. Загалом на майданчику спостерігається рівна боротьба. На 10 хвилині Бурлін прицільно б’є по воротах Земельника, але м’яч влучає у стійку воріт.

До завершення тайму м’яч частіше у ногах черкащан і вони мали шанси забивати гол і не один. Земельника поки не пізнати.

На стартових секундах другого тайму Бурлін нагадав влучним ударом, що є лідером команди по забитих голах – 0:2. Земельник організовує у відповідь тривалий штурм воріт черкащан, де Кудін кілька разів рятував свою команду від неприємностей.

Станом на 20 хвилину зустрічі на майданчику рівна боротьба. ЮГ-2000 особливо нікуди не поспішає, а у його суперника схоже сил для кардинальних змін вже не вистачає.

На 22 хвилині черкащани користуються інертністю свого суперника і Дашко вдало грає на добиванні та змінює рахунок на 0:3. Земельник додає у швидкості і змушує черкащан частіше помилятися, а згодом Карамалак скорочує відставання у рахунку – 1:3. А через хвилину Лобода забиває у черкаські ворота ще один гол – 2:3. Інтригу у матч повернуто. Здавалося, що Земельник має додати, але вийшло так, що ЮГ-2000 побіг забивати і Бурлін після пасу від Дашка забиває для своєї команди четвертий гол – 2:4. Бурлін і його команда на досягнутому зупинятися не збиралася і через хвилину на табло вже 2:5.

Грати командам було ще три хвилини і у Земельника ще достатньо було часу, щоб бодай зрівняти рахунок і вони зробили все можливе, щоб досягти бажаного, забивши ще два голи, але далі була фінальна сирена – 4:5.