РДС – «Слобода» – 0:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

10 Березня, 2024

10 березня 2024 р. 3 тур. II етап. «Срібна ліга». Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. «Срібна ліга». РДС (Михайлівка) – Слобода (Червона Слобода) – 0:5 (0:2)

Голи: Бобінський (10,13,23), Дяченко (30), Задоя (30)

Попередження: Масоха (РДС)

Завершальний матч у «Срібній лізі» серед команд Вищого дивізіону, у якому вирішується доля призових місць.

Перші десять хвилини гри показали, що особливо високих швидкостей від гравців не слід очікувати. Команди грають обережно і ретельно готуючи свої атаки. Можливо бережуть сили на другу половину зустрічі?

На 10 хвилині гри у команд по чотири фоли. Слобода має шанс відкривати рахунок у матчі, але м’ після удару від Бобінського влучає у стійку воріт. Згодом у РДСу 5 фолів і майже відразу Бобінський за рахунок індивідуальних дій відкриває рахунок у матч – 0:1. Очікуваного інтенсивного штурму воріт суперника від РДСу не відбулося, натомість михайлівська команда пропускає з десятиметрового другий гол від Бобінського – 0:2. Через хвилину вже призначається дабл-пенальті у ворота Слободи, але Пустовіт не влучає у ворота. У наступному ігровому відрізку знову шанс забивати з 10-метрового у Бобінського, але Оришечко парирує удар.

На відміну від першого тайму, у другій частині команди діють швидше. Проте РДС поки набрав того ходу, який зміг би допомогти їм змінити цифри на табло. З іншого боку михайлівська команда біжить атакувати зі своїм голкіпером, але в одній з атак обрізається і Бобінський змінює рахунок на 0:3. Далі господарі переходять до атак з п’ятим.

За чотири хвилини до фінальної сирени 0:3 влаштовує …. «Халк», який виходить на перше місце. Але ще один гол Слободи і у них буде перше місце.

За дві хвилини до фінальної сирени атаку РДС, але забити їм ніяк не вдається. Слободі вкрай потрібно забивати четвертий м’яч і за 37 секунд до завершення гри їм вдається це зробити – 4:0, а згодом і 5:0.

У підсумку Слобода перемає і стає володарем золотих медалей Срібної ліги.