«Цетус» – МСК «Дніпро» – 8:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини. Екстра-ліга

16 Березня, 2024

16 березня 2024 р. Футзал. Чемпіонат Черкащини. Екстра-ліга. Чотирнадцятий тур.

Екстра-ліга. Цетус (Черкаси) – МСК Дніпро (Черкаси) – 8:3 (2:1)

Голи: Погребняк (3), Сорокін (5), Олійник (21,22), Масло (24,26), Сцький (27,27) – Березюк (10), Рева (27), Матвійчук (30)

Досить таки активно команди почали матч. Багато, що виходить у Цетуса. МСК Дніпро відповідає переважно контратаками. У перші п’ять хвилин у ворота дніпрян влетіло два м’ячі. Причому другий гол забив голкіпер Сорокін, змусивши помилитися свого візаві Ковальова на протилежних воротах.

Маючи гандикап у рахунку у два голи, цетусівці не збавляють тиск на ворота суперника, але вже роблять це не так активно.

На 10 хвилині у дніпрян Березюк заволодівши м’ячем на своїй половині поля, побіг у бік воріт суперника і не отримавши особливого опору пробив у дальній кут – 2:1. Забитий гол додав впевненості дніпрянам і вони застосовуючи пресинг не дають опонентам деякий час організувати якісну атаку.

Лише під завершення тайму Цетусу вдалося налагодити регулярні  атаки, але забитих голів у перші 15 хвилин матчу більше не було.

Після перерви команди демонструють свою націленість на атакувальні дії. МСК Дніпро  вдається до атак зі своїм голкіпером, але довести справу до прицільного удару. А от у Олійника із Цетуса «пробився» удар і з інтервалом у 30 секунд він доводить рахунок до 4:1.

При всій повазі до дніпрян дуже складно буде перехопити інціативу у грі з досить таки сильним суперником, незважаючи на те, що до завершення гри ще майже 9 хвилин.

Згодом вже Масло забиває два голи з невеликим інтервалом у часі – 6:1.

Далі Цетус вже грав у своє задоволення, а МСК Дніпро своїм старанням намагався збільшити свій гольовий доробок у матчі.

У підсумку Цетус здобув впевнену перемогу, хоча і ще пропустив у свої ворота.