«Майфон» – «ЮГ-2000» – 13:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини. Екстра-ліга

16 Березня, 2024

16 березня 2024 р. Футзал. Чемпіонат Черкащини. Екстра-ліга. Чотирнадцятий тур.

Екстра-ліга. Майфон (Черкаси) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 13:1 (8:0)

Ця завершальна гра у Екстра-лізі сезону 2023-2024 років ніякого турнірного значення для команд не мала. Навіть ЮГ-2000, якщо виграє і зрівнюється за турнірними очками із Службою порятунку (4 місце), але обійти її не зможе, оскільки має гірші показники в особистих зустрічах. А щодо Майфона, то команда Майчука достроково виграла Чемпіонат Черкаської області серед команд Екстра-ліги.

Проте інтрига у цій зустрічі перед її початком є. І стосується вона бомбардирської гонки – у Чорного із Майфона 14 забитих голів, а у Бурліна (Майфон) – 13 голів.

Вже на восьмій секунді зустрічі Чорний збільшує свій бомбардирський доробок. Згодом у Чорного і другий гол – 2:0. ЮГ-2000 намагається щільно захищатися. Бурліну поки не до атак. А майфонівці продовжують забивати – Зоря, Чорний (двічі), знову Зоря. Станом на сьому хвилину на табло 7:0.

У Чорного в активі вже 18 забитих м’ячів у чемпіонаті проти 13 голів Бурліна. При всій повазі до старань футзалістів, але дістати Чорного вже дуже і дуже складно. Коли головний голеадор Майфона не забиває голи, то його підтримують партнери по клманді і на перерву команди йдуть при рахунку 8:0.

У другій половині зустрічі нічого такого екстранеординарного не сталося – Майфон довів матч до надвпевненої перемоги і у доброму настрої почав підготовку до церемонії нагородження. Майфон головні футзальні змагання Черкащини виграв вперше у своїй історії.