Срібний призер Екстра-ліги Черкащини з футзалу зіграє у Всеукраїнському фіналі АФЛУ

28 Березня, 2024

Відбулось жеребкування групового етапу Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги України, який відбудеться з 29 по 31 березня у Львові на «Боско-Арені» та Палаці спорту «Галичина».

Серед учасників турніру команда, яка у Чемпіонаті Черкаської області серед команд Екстра-ліги сезону 2023-2024 років виборола «срібний» комплект нагород – «Земельник» (м.Кропивницький)

29 березня: Відбудеться перший етап, під час якого будуть зіграні матчі в рамках груп за форматом «кожен з кожним». Наприкінці 1-го етапу з Груп A-C перші 2 команди з найкращими результатами пройдуть у Вищу лігу. Із Групи D у Вищу лігу попадуть перші 3 команди. Чотири команди, які не пройдуть у Вищу лігу – змагатимуться за трофей Першої ліги АФЛУ

30 березня: Розпочнеться другий етап, під час якого будуть утворені три групи Вищої ліги по три команди в кожній. Путівку в півфінали здобудуть перші місця кожної групи та найкраща друга команда серед трьох груп. В Першій лізі будуть зіграні два півфінали.

31 березня: Заключний третій етап, під час якого будуть розіграні два півфінали та ФІНАЛ Вищої ліги АФЛУ. В Першій лізі відбудуться матч за 3 місце та ФІНАЛ