Юні борці вільного стилю Черкас починають сезон у новій формі та гарними емоціями

5 Вересня, 2023

У перші дні вересня вихованців відділення вільної боротьби черкаської КДЮСШ «Вікторія» чекав приємний сюрприз

Президент Федерації вільної боротьби Черкас Валерій Музика презентував 45-ти борцям КДЮСШ «Вікторія», які показують кращі спортивні результати, та трьом тренерам, нові комплекти форми з цікавим дизайнерським рішенням.

Вручення спортивної форми, придбаної Валерієм Музикою за власні кошти, відбувалося на побережжі Дніпра на спортивному майданчику пляжу «Живчик». До програми маленького спортивного свята також входили демонстрація борцями своєї майстерності та акробатичних вправ. А на завершення борців і борчинь чекав солодкий стіл і гарні емоції.

Валерій Музика, який міську Федерацію вільної боротьби очолює з 2022 року, говорить, що дуже важливо, що діти у цей надскладний для нашої країни час, завдяки нашим Збройним Силам України, мають можливість займатися спортом і, зокрема, вільною боротьбою, що загартовує їхній характер і робить їх стійкішими до усяких потрясінь.

Вже через місяць, на початку жовтня, Федерація вільної боротьби Черкас проводитиме Всеукраїнський турнір «Cherkasy Open» серед спортсменів 2010-2011, 2012-2013 та 2014-2015 років народження. Очікується приїзд на цей масштабний турнір борців з усіх регіонів України.