Хотіли б «SpaceX Арена» у Черкасах?

22 Жовтня, 2019

Заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар на своїй сторінці у Фесбуці поділився своїми враженнями, щодо перейменування «Центрального стадіону»

-Нещодавнє перейменування Черкаського зоопарку, в обмін на допомогу корпорації «Roshen», поставило питання зміни назви і для інших міських об’єктів. Зокрема із директором «Центрального стадіону» дискутували про доцільність перейменування цього спортивного комунального підприємства. Очевидно, що «Центральний стадіон» — вкрай застаріла, совкова і невиразна назва для чи не головного об’єкту спортивної інфраструктури Черкас. За ці роки платники податків доклали чимало коштів, аби стадіон відповідав кращим зразкам за якістю газону, підготовчої і реабілітаційної бази. Тож, як на мене, «Центральний стадіон» варто було б перейменувати на «Черкаси Арена».

Водночас існує думка про «продаж» назви для титульного спонсора типу «Roshen». Вважаю, що для вирішення такого питання необхідна згода громади, а також достатні спонсорські вкладення у розвиток стадіону та/або МСК «Дніпро». Я б пропонував, після отримання принципової згоди громади, розіграти право п’ятирічного найменування стадіону серед торгівельних марок України та світу на аукціоні. Стартова ціна має бути від 10 мільйонів гривень.