МСК «Дніпро» U-19 обігрує однолітків з Миронівки

23 Жовтня, 2019

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь черкаської команди.

МСК «Дніпро»: Роздорожній, Кривденко, Мельниченко, Власенко, Демченко (Однороженко,92), Дувняк, Черненко, Віскубов, Меркулов, Краснюк (Собко,55) , Антоненко (Середа,87)

Голи: Краснюк, 11; Антоненко, 35; – Шаповал, 31

Активно почала молодіжка «Дніпра». За перші десять хвилин черкащани створили кілька гострих моментів. На 11 хвилині Краснюк перекидає воротаря і відкриває рахунок у матчі. На 31 хвилині зрівнють рахунок гості. Та вже за кілька хвилин Антоненко знову виводить свою команду вперед. Скориставшись помилкою воротаря, Віталій обігрує двох захисників та відправляє м’яч у пусті ворота – 2:1.

У другому таймі гра стала стабільнішою, обидві команди створювали моменти та намагались забити. Вже на останніх хвилинах дніпрян мали можливість відзначитися. У штрафній гостей Собко віддає пас на Меркулова, але Євген пробив прямо у руки голкіперу. Ще одну нагоду мав Меркулов на 90 хвилині. Він обігравши захисників, вийшов один-на-один з воротарем, та слабо пробив. Кіпер гостей з легкістю перевів м’яч на кутовий. Фінальний свисток арбітра сповіщає про закінчення матчу і перемогу МСК «Дніпро».