МСК «Дніпро» розписав нічию з ФК «Чернігів»

27 Жовтня, 2019

МСК «Дніпро»: Баккі, Дашко (Ляхович, 90), Молоков (Сініцин, 80), Кулик, Лукомський, Норенко (Бузинський, 78), Вініченко, Дзюба, Масоха, Пуш(Антоненко, 86) Гарнага (Шевченко, 86)

ФК «Чернігів»: Радич, Конопко, Борщ, Романченко, Мчедлішвілі, Кривобороденко, Мироненко, Зенченко, Лазоренко, Макаренко, Кравченко

У заключному домашньому матчі сезону МСК «Дніпро»  розписав безгольову нічию з ФК «Чернігів»

Першу десятихвилинку гості провели активніше. Чернігівські футболісти створили низку моментів біля воріт дніпрян. Проте у захисті черкащан була налагоджена робота. Загалом, перша половина тайму пройшла без гострих моментів, але було багато боротьби. На 22 хвилині Нікіта Пуш увірвався до штрафної суперника та завдав удару, але захисник заблокував удар. На 32 хвилині міг відзначитися Гарнага, але знову захист «Чернігова» блокує удар. На 34 хвилині Дзюба виві Пуша один на один з воротарем, але Микита обіграти голкіпера не зміг. До кінці тайму гра була рівною та проходила переважно у центрі поля.

Другий тайм дніпріни розпочали жвавіше. Перші 10 хвилин пройшли на половині гостей. Гострі моменти почали створювати господарі вже зі старту тайму. На 54 хвилин Артем Масоха протягнув м’яч по флангу та виконав передачу на Владислава Гарнагу, але той пробив вище воріт. На 56 хвилині Норенко виконав чудову розрізну передачу на Масоху, Артем втік від захисника, та пробив по воротах, проте гостей на цей раз врятувала стійка. На 70 хвилині небезпечний момент створили чернігівчани. Зі штрафного удару небезпечно пробив гравець Гостей, але Андреа Баккі парирував цей удар.  Кінцівка матчу була за господарями.  Зробивши заміни, дніпряни додали агресії в атаці. На 80 хвилині Дмитро Дзюба завдав удару по воротам але прямо в руки воротарю. Ілля Шевченко та Ігорь Бузинський постійно пресингували та недавали спокію захисникам, але перетворити в забитий гол так і не вдалося.