Віталій Новаковський став кращим спортсменом жовтня-2020 на Черкащині

6 Листопада, 2020

Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області визначила кращого спортсмена жовтня.

На звання кращого претендували троє спортсменів: боксерка Марина Мальована, гімнаст Ілля Ковтун та велосипедист Віталій Новаковський. За результатами змагань минулого місяця перемогу виборов Віталій Новаковський.

Спортсмен та його тренер будуть відзначені нагородою та грошовою премією від відділення НОК України в Черкаській області.

Майстер спорту України Віталій Новаковський упродовж жовтня здобув сім нагород та набрав 380 очок. На Відкритому осінньому чемпіонаті України з велосипедного спорту (треку) у Львові Віталій виборов перші місця у категорії «Медісон» та у гонці з вибуттям, друге місце у категорії «Кейрін» та треті місця у груповій гонці та командній гонці з вибуттям. На чемпіонаті України в естафеті з велосипедного спорту (крос) та Кубку України в індивідуальній груповій гонці спортсмен посів другу сходинку в естафеті та в індивідуальній груповій гонці. Його тренер – Віталій Степаненко.

Майстер спорту України Марина Мальована виборола перше місце на Кубку України з боксу серед жінок, що відбувся в місті Харків. Спортсменка перемогла у ваговій категорії 64 кілограми і здобула 50 очок. Тренує її Андрій Мальований.

Майстер спорту України міжнародного класу Ілля Ковтун здобув дві «золоті» нагороди на чемпіонаті України серед юнаків з гімнастики спортивної. Ілля переміг у вправах з командного та особистого багатоборства. Він здобув 50 очок. Тренує спортсмена Ірина Надюк.

Джерело: noc-ch.ck.ua