Відділення НОК України в Черкаській області провело Асамблею у режимі онлайн

28 Січня, 2021

Засідання присвятили підведенню підсумків 2020 року та плануванню на 2021-й. Захід у зв’язку із карантинними обмеженнями провели в онлайн режимі на базі платформи Zoom.

Члени відділення переглянули відеозвіт і презентацію та заслухали і затвердили звіт про діяльність олімпійського осередку у 2020 році. Проінформував про діяльність голова відділення Андрій Більда.

«Рік видався непростим та особливим. Довелося змінювати формати і підходи до роботи. Дякуємо Національному олімпійському комітету України, який підставив плече, допоміг налаштувати роботу в онлайн режимі і пропагувати олімпійські цінності вже в нових умовах», – відзначив Андрій Більда.

Він розповів учасникам Асамблеї про досягнення минулого року, про проведені заходи з Олімпійського уроку, Олімпійського дня, Олімпійського лелеченяти, навчальних модулів, запровадження міжнародної співпраці, результативну всеукраїнську естафету, проведення нових олімпійських конкурсів для дітей, придбання необхідного інвентаря Сергію Кулішу та Івану Тищенку та багато іншого.

Члени відділення одноголосно затвердили звіт про діяльність відділення в 2020 році. Також учасники зустрічі заслухали звіт ревізійної комісії, кошторис доходів і витрат відділення за 2020 рік, проєкт плану бюджету на 2021 рік, календар спортивно-масових заходів на 2021 рік та ротацію членів відділення. Усі ці постанови також затвердили.

Крім того, Андрій Більда проінформував присутніх, що вперше представник Черкащини увійшов до складу почесних членів НОК України – так відзначили Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Миколу Холоденка. Натомість до складу членів НОК України затвердили відповідального секретаря відділення Івана Урсту. Членом НОК також є голова відділення Андрій Більда, делегований від Федерації триатлону України як Почесний президент.