Директор СК «Будівельник» Світлана Бондар – переможець спортивної номінації конкурсу «Бути першою…»

5 Березня, 2021

Напередодні Міжнародного дня прав жінок та миру в приміщенні обласної філармонії кращих жінок міста визначили у 12 галузевих номінаціях та спеціальній номінації «Вибір міста», де переможницю визначали жителі своїм голосуванням.

Однією із номінацій було визначення найкращої жінки-спортсменки міста. Перемогу в спортивній сфері здобула Світлана Бондар – директор комунального підприємства «Спортивний комплекс «Будівельник».

Фіналістками в цій номінації були також обрані Валерія Іваненко – майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіонка ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі-2018, член національної збірної України, чемпіонка України серед юніорів з метання молоту, чемпіонка Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з легкої атлетики серед юніорів та Ірина Ступак – тренер-викладач з морського багатоборства першої кваліфікаційної категорії, Заслужений тренер України, майстер спорту України з морського багатоборства та веслування на ялах, багаторазова чемпіонка України та СРСР з морського багатоборства, чемпіонка світу з морського багатоборства у складі збірної команди України в 1996 році.