Склад команди Черкаської області для участі у Всеукраїнській Спартакіаді серед депутатів всіх рівнів

6 Червня, 2021

Фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад відбудуться у м. Чорноморськ (Одеська область) з 7 по 12 червня 2021 року

Проведення Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів  всіх рівнів започатковано ще у 2011 році за ініціативи Центральної Ради спортивного товариства  «Спартак» та підтримано Міністерством молоді та спорту і комітетом молоді та спорту Верховної ради України.

Варто відзначити, що Черкаською обласною радою, Управлінням у справах сім’ї та молоді Черкаської ОДА при активній підтримці Черкаської обласної організації ФСТ «Спартак», яку очолює Юрій Мрачковський, цього року проведено обласну Спартакіаду серед депутатів усіх рівнів, за підсумками якої сформовано збірну команду Черкаської області для участі у Всеукраїнській спартакіаді.

Капітан делегації черкаської команди, на змаганнях 2021 року Всеукраїнської Спартакіади, депутат Черкаської міської ради Василь Мойсієнко.