Визначено кращого спортсмена травня-2021 на Черкащині

9 Червня, 2021

У відділенні НОК України в Черкаській області підбили підсумки виступів спортсменів на змаганнях у травні 2021 року та визначили кращого спортсмена місяця.

Претендентами на перемогу були восьмеро спортсменів: легкоатлети Світлана Марусенко, Валерія Іваненко, Денис Нечипоренко, Олексій Кирилін і Тетяна Безшийко, велоспортсмен Віталій Новаковський, веслувальниця Валерія Шарова та дзюдоїстка Анастасія Комович. Голоси членів експертної комісії розділилися, але перевагу здобула одна спортсменка. Тож перемогу та звання кращої виборола Валерія Іваненко.

Майстер спорту України Валерія Іваненко виборола дві нагороди Командного чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих і молоді в Луцьку. Вона стала чемпіонкою з метання молота серед молоді та виборола «бронзу» серед дорослих. Тренує спортсменку Олександр Іваненко.

Майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Комович здобула третє місце на Кубку України з дзюдо, що відбувся в місті Київ. Вона виступала у ваговій категорії +78 кг. Тренує спортсменку Володимир Римар.

Майстер спорту України Валерія Шарова взяла участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юніорів і молоді до 23-х років у місті Дніпро. Спортсменка посіла друге місце, підготував її Олексій Іванов.

Кандидат у майстри спорту України Світлана Марусенко виборола друге місце зі штовхання ядра на Командному чемпіонаті України серед дорослих та молоді з легкої атлетики, що відбувся в місті Луцьк. Тренує спортсменку Олександр Іваненко.

Майстер спорту України Денис Нечипоренко на Командному чемпіонаті України серед дорослих і молоді з легкої атлетики в Луцьку виборов «золото» із бігу на 400 метрів з бар’єрами. Тренує його Леонід Нечипоренко.

Майстер спорту України Віталій Новаковський став учасником відкритого Кубку України з велоспорту в багатоденній гонці в Білій Церкві. Спортсмен виборов друге місце. Його тренер – Віталій Степаненко.

Майстер спорту України Олексій Кирилін виборов дві нагороди на Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в Луцьку. Зокрема спортсмен здобув перемогу з метання диску серед молоді та третє місце з метання диску серед дорослих. Підготував його Олександр Іваненко.

Майстер спорту України Тетяна Безшийко на Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в місті Луцьк здобула перше місце з бігу на 400 метрів з бар’єрами серед молоді та третє місце серед дорослих. Підготували спортсменку Олена Малюк та Валерій Масляков.

Джерело: НОК Черкаської області