Олімпійський день відзначать 23 червня масштабною зарядкою на стадіоні «Черкаси- Арена»

21 Червня, 2021

23 червня вся Україна долучиться до відзначення Олімпійського дня, який святкують у світі з нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року). Також країна готується до ще однієї знакової події цього літа – старту Олімпійських ігор в Токіо.

Цьогоріч всі регіони водночас долучаються до спільного заходу, ініційованого НОК України. Черкащина також стане частинкою загального відзначення Олімпійського дня.

Цей день пройде під гаслом «Заряджайся спортом», а справжньою родзинкою цьогорічного святкування стане презентація «Олімпійської зарядки» від Анни Різатдінової за участю зірок шоу-бізнесу, телебачення, соціальних мереж тощо.

Тож 23 червня об 11.00 відбудеться масштабна «Олімпійська зарядка» на центральному стадіоні міста Черкаси «Черкаси-Арена». Участь у ній візьмуть олімпійці Черкащини, відомі особистості, спортсмени та звичайні жителі.

На Черкащині презентуватиме зарядку Анастасія Ісаєнко – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, член збірної команди України, неодноразова чемпіонка України та міжнародних турнірів, учасниця перших Європейських ігор м.Баку (Азербайджан). Днями спортсменка повернулася з чемпіонату світу зі спортивної аеробіки з Баку, де у фіналі посіла 7 місце.

Запрошуємо всіх черкащан стати учасниками «Всеукраїнської олімпійської зарядки» заради популяризації олімпійського руху, спорту та здорового способу життя!

Відділення НОК України в Черкаській області