Арбітр фіналу Кубку Черкащини з футболу відсторонений від суддівства ігор вищої ліги області до кінця сезону

20 Липня, 2021

Суддівський комітет обласної асоціації футболу розглянув відеоматеріал арбітражу фінального матчу аматорського Кубку області 2021 року, що відбувся 18 липня на «ЛНЗ-Арені» с. Лебедин між командами СК «Базис» Кочубіївка – ФК «Златокрай-2017» Золотоніський р-н та завершився перемогою з рахунком 1:0 на користь представника Уманщини.

Комітет визнав, що рішення арбітра матчу про не зарахування забитого м’яча на 27 хвилині гри командою ФК «Златокрай-2017» у ворота  СК «Базис» було помилковим. Порушень гравцем команди ФК «Златокрай-2017»  № 14 А.Горбинко, який забив цей м’яч та іншими гравцями нападаючої команд не було.

Враховуючи значимість цього матчу, комітет прийняв рішення –  відсторонити арбітра матчу Миколу Погорілого від проведення офіційних  матчів обласних аматорських змагань вищолігових команд до кінця сезону 2021 року.

В зв’язку з вищезазначеним, комітет арбітрів, керівництво ЧОАФ та арбітр М.Погорілий приносять свої вибачення офіційним представникам, футболістам та вболівальникам команди ФК «Златокрай-2017».

Джерело: ЧОАФ

 

скасований гол у ворота СК “Базис”