На День Незалежності України у Черкасах пройде ряд спортивних фестивалів

23 Серпня, 2021

24 серпня з нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України в Черкасах відбудуться 30 різних фестивалів об’єднаних d один проект «MANY FEST: Фестиваль фестивалів».

Двадцять четвертого серпня на 7 кілометрах черкаської набережної розташуються 30 фестивалів: від показу кіно, бізнес-форуму, кулінарного шоу до спортивних, активних і музичних заходів. Розваги триватимуть цілий день: із 9-ї ранку до 22-ї вечора, від річкового вокзалу до найдовшої дамби в країні.

Спортивні фестивалі:

На пляжі «Казбетський» на всіх любителів спорту у поєднанні з національними традиціями чекатимуть аж три фестивалі: «Спорт-фест», «Піддубний Фест» та «Холодний Яр». Поряд, біля яхт-клубу, усі шанувальники спортивного екстриму зможуть отримати свій заряд адреналіну, адже саме там відбуватиметься фестиваль «Черкаські вертикалі».

На пляжі «Митницький» – «SUP фест» та культові «Козацькі вітрила».

На пляжі «Живчик» розгорнуться два молодіжні фестивалі – «ГайдаFest» та «Маніфест  вулиці» з хіп-хопом, баскетболом і пляжним волейболом, присвячені популяризації української сучасної музики та розвитку спорту та вуличної культури.

Також на черкащан чекає благодійний екстремальний забіг X-Challenge, перегони на саморобних тачках «Крутий спуск», аматорське мінізмагання з картингу «Кубок Швидкості», «Veloparkovka.Fest» та багато іншого.

 

Джерело: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА