Дарія Котик і Максим Жук та Артем Манько 29 серпня завершили свої виступи на Паралімпіаді-2020

29 Серпня, 2021

Добігають завершення старти черкаських спортсменів на Паралімпійських Іграх у Токіо.

29 серпня у нашого Артема Манька був четвертий шанс здобути ще одну медаль Паралімпіади-2020. Проте у фехтуванні на візках у командній чоловічій рапірі черкащанин у складі збірної команди України фінішував на восьмому місці. Проте Артем додому повертається у доброму настрої, адже у індивідуальній чоловічій шаблі він виборов срібну нагороду.

Також завершальним 29 серпня був заїзд для Дарії Котик і Максима Жука (академічне веслування) у складі четвірки розпашної з стерновим (змішані екіпажі). Черкащани з партнерами по команді за підсумками кваліфікаційних заїздів вели боротьбу за 7-12 місця і у підсумку фінішували на дев’ятому місці.

Поповнити медальний доробок збірної команди України від черкащан ще має шанс Максим Коваль, який 31 серпня виступатиме у фіналі штовхання ядра, F20 (початок змагань о 13:04 за київським часом).

Нагадаємо, що на Паралімпіаді-2020 у черкащан вже є два других місця: разом з Артемом Маньком у фехтуванні на візках срібну нагороду виборов Роман Данилюк у штовханні ядра, F12.