Нікіта Пуш: Граємо у футбол з хлопцями з «Дніпра» навіть під час відпустки

22 Листопада, 2019

У команди МСК «Дніпро» вже близько місяця триває відпустка. Ми вирішили поспілкуватися з Нікітой Пушом та розпитати чим він займаються під час відпочинку та як налаштований футболіст на весняну частину чемпіонату.

Чим займаєшся під час перерви?

– Під час перерви я звичайно більше відпочиваю, на те вона і відпустка, але не забуваю підтримувати свою фізичну та ігрову форму. Беру участь в обласних змаганнях по футзалу, це для мене вже як добра традиція, хожу у тренажерну залу, все проходить доволі-таки у спокійному стані.

Збираємось іноді з нашими хлопцями с команди, граємо у своє задоволення, хоч казали трошки зробити паузу без м’яча, але для нас футболістів – це дуже складно, починається ломка. Останній раз, ми зібрались с Костею та Богданом Віталійовичем, аби покатати мячика  на Спортлайфі. Пограли у дуже гарній та дружній атмосфері. Грали молодь проти дорослих, звичайно Богдан Віталійович був за команду молоді й ми перемогли. Усі лишились задоволеними, що зібралися. І стовідсотково, що це но останній раз.

Які цілі ставиш ти особисто і команда на 2 коло чемпіонату?

– Цілі завжди найвищі, для меня більше забивати, а для команди більше перемагати.

Як тобі МСК «Дніпро» у чемпіонаті з футзалу?

– Як для не достатньо освіченої команди у залі, хлопці мають досить гарну форму . Там складна ліга, тому вони великі молодці, бажаю їм удачі.

Як тобі Тарасенко у ролі футзаліста?

– Всі ми знаємо Євгена Тарасенка як гарного гравця. Він досі домонструє чудовий рівень майстерності. Талановита людина – талановита у всьому.