Бокс Уманщини: підбиваємо підсумки виступів у 2021 році у Чемпіонатах України

31 Грудня, 2021

Голова Уманської міськрайонної федерації боксу «Арес» Віктор Петриченко відзначає, що раніше були і багатші роки на медальні здобутки, але у 2021 році 14 медалей на Чемпіонатах України в різних вікових категоріях уманчани все-таки зібрали.

Перше місце Євгенія Овсяннікова на ЧУ серед студентів в м.Киів у вазі 51 кг.

Друге місце на ЧУ серед юначок в Ужгороді здобула Софія Лягоцька у вазі 36 кг., на крок зупинившись від Чемпіонату Європи.

Друге місце на ЧУ серед студентів у вазі 54 здобув Колісніченко Дмитро, лише у фіналі поступившись досвідченому боксеру із БВУФК Щучкіну Іллі.

Друге місце на ЧУ серед жінок до 22 років в м.Чернівці здобула Анастасія Ковальчук у вазі 57 кг., не вийшовши у фіналі на бій через хворобу.

Друге місце на ЧУ серед студентів здобув Лейбенко Павло у вазі 48 кг.

Друге місце на ЧУ серед жінок-еліта здобула знову ж Настя Ковальчук в м.Запоріжжя. У фіналі в неї був важкий бій проти іменитої та досвідченої представниці Чернігівщини Валерії Єрошенко, який уманчанка, на жаль, 2:3 програла.

Друге місце також посів Резніченко Арсеній на ЧУ серед молоді в м.Харків у вазі 71 кг., у фіналі у рівному бою поступившись місцевому боксеру у доволі рівному бою.

Друге місце на Кубку України в м.Маріуполь здобув Овсянніков Євгеній , в рівному бою програвши свій фінал місцевому боксеру.

Третє місце здобув Ніженський Максим на ЧУ серед юніорів в м.Кривий Ріг у вазі 57 кг., вигравши 4 бої і лише у 5-му програвши майбутньому чемпіону.

Також третє місце здобув Лозан Данило на ЧУ серед студентів в м.Київ у вазі 63.5 кг., в півфіналі в рівному бою поступившись майбутньому чемпіону. Там же третє місце у вазі 57 кг. здобув Семончук Ігор.

Третє місце на ЧУ серед юнаків у вазі 44 кг.здобув Столярчук Артем в смт.Затока, в бою, який 100% не програв. Та, дякуючи «чесному» суддівству, руку підняли не уманському боксеру. Також третє місце на ЧУ серед молоді здобув Колісніченко Дмитро серед молоді у вазі 54 кг. в м.Харків , в півфіналі програвши майбутньому переможцю цього ж ЧУ та майбутнього ЧЄ.

Третє місце на ЧУ серед чоловіків до 22 років здобув Лейбенко Павло у вазі 48 кг.