Тренер МСК «Дніпро» Богдан Жало про підготовку команди до важливої гри з ФК «Олімп»

30 Червня, 2022

У третьому турі (2 липня) обласного благодійного турніру з футболу на «Кубок Героїв ЗСУ» черкаська команда на виїзді зустрічається з однососібним лідером групи «Б» – камянським ФК «Олімп»

Головною метою «Кубку героїв ЗСУ» є допомога у зборі коштів Збройним Силам України. Підхід з високою відповідальністю футболістів і тренерів команд до ігор додає турніру видовищності, де кожна команда ставить за мету перемагати.

Найближчими вихідними чи не наймолодша команда турніру за середнім віком гравців, а може й наймолодша, зустрічається з «Олімпом», який стартові дві зустрічі виграв. Натомість черкащани провели лише один матч, у якому розійшлися миром з «Ренетом».

Тренер черкаського МСК «Дніпро» Богдан Жало розповів клубній пресслужбі про деталі підготовки до важливої гри.

-Богдане Віталійовичу, до гри з кам’янською командою ведете спеціальну підготовку, наприклад, переглядаючи і аналізуючи з гравцями попередні ігри цієї команди, чи все відбувається у звичному режимі?

– До всіх ігор готуємось без винятку. Хочемо демонструвати хорошу гру щоб подобалася глядачам, цим звернути увагу глядачів аби якомога більше зібрати коштів для наших Збройних сил. Щодо гри з «Олімпом» плануємо подивитись нарізку епізодів з матча відкриття. Намагаємось працювати у звичному режимі, але нюанси з тривогами і взагалі з війною в нашій країні з тим що останнім часом активні обстріли то до цього відносимось відповідально.

– З прикрої нічиєї у першому турі зроблені висновки?

-Нічия, нічого страшного, малюнок був присутній, безліч створених моментів, але реалізація трішки шкутильгала. Погано що не зіграли зі «Златокраєм-2017», хоч на наступний день зробили ігрове тренування, але гра є гра.

– Які б сильні сторони виділили б у суперника по грі третього туру?

– Команда з Кам’янки підсилилась «легіонерами» і досить симпатично виглядає, плюс у команді гравці, котрі в чемпіонаті області показували стабільну гру. І авжеж кращий нападник Оганесов, котрий демонструє приклад професіоналізму. Тому готуємось і налаштовуємось на бойову гру.

-Чи відомо коли відбудеться перенесена гра із ФК «Златокрай-2017»?

-Матч зіграємо в середу, 6 липня, попередньо о 18:00 на «Черкаси-Арені» – так домовились з Миколою Івановичем Безгубою і узгодили з ЧОАФ.