Феєрверк голів у матчі “Кубку Героїв ЗСУ” «Олімп» (Кам’янка) – МСК «Дніпро» (Черкаси)

2 Липня, 2022

2 липня відбувся центральний матч третього туру обласного благодійного турніру з футболу «Кубок Героїв ЗСУ»

«Олімп» Кам’янка – МСК «Дніпро» Черкаси 4:4 (2:2)

2 липня. м.Кам’янка. Стадіон «Авангард». 3 тур Кубок героїв ЗСУ. Група «Б».

Голи: В.Підвисіцький (35), А.Оганесов (42 пен., 90+3), А.Глоба (78) – М.Авер’янов (31), К.Дашко (40), С.Копил (64), А.Кулініч (83).

На 31 хв. М.Авер’янов (МСК «Дніпро») не реалізував 11-метровий удар – воротар.

Команди видали надрезультативний футбол – відразу вісім м’ячів побачили глядачі стадіону «Авангард» у Кам’янці. Черкащани чотири рази виходили вперед у рахунку і рівно ж стільки раз господарі поля його зрівнювали, причому «Олімп» врятувався на третій компенсованій арбітром хвилині.

Рахунок у звітному поєдинку було відкрито на 31-ій хвилині, коли на удар Максима Авер’янова із 11-метрової позначки зреагував голкіпер кам’янчан Андрій Ленчінков, втім капітан «дніпрян» не схибив на добиванні. Фактично відразу господарів поля провели гол у відповідь – Антон Оганесов вивів один в один Віталія Підвисіцького із воротарем приїжджої команди.

Наприкінці першого тайму команди вдруге обмінялися результативними пострілами: Костянтин Дашко класним ударом із-за меж карного майданчика поцілив у «дев’ятку», а Оганесов реалізував «точку».

Друга половина гри за результативністю не поступалася першій. На 64-ій хвилині після флангового прострілу Артема Кулініча Сергій Копил «змусив» захисника «Олімпа» зрізати шкіряну кулю у власні ворота. У відповідь Андрій Глоба поцілив зі стандарту фактично із нульового кута у ближню «шістку» – 3:3.

Далі свою майстерність продемонстрував Артем Кулініч, який майстерно обвів «стінку» кам’янчан, і Оганесов не був би Оганесовим, якби не врятував «Олімп» від поразки. У підсумку надбойова нічия 4:4.